Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

XJ LUXURY LWB

XJ Luxury осигурява лесно управление в съчетание с изтънчен интериор, създаден да възбуди сетивата. XJ Luxury е елегантен и съблазнителен, пъргав и изискан.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (3.0 V6)

340 к.с.
700 Нм

УСКОРЕНИЕ

6,1 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

XJ Luxury осигурява гладко управление в съчетание с изтънчен интериор, създаден да възбуди сетивата. XJ Luxury е елегантен и съблазнителен, пъргав и изискан.

Разгледайте модели със стандартно междуосие Запазете тест драйв

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА XJ

Седалки с тапицерия от зърнеста кожа Bond в цвят Cashew, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Truffle, облицовка на тавана в цвят Ivory morzine, фурнир в цвят Satin Rosewood и мокетни подови стелки в цвят Truffle.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Уникалната система All Surface Progress Control (ASPC) на Jaguar представлява автопилот за ниски скорости, действащ при скорост между 3,6 и 30 км/ч. Тя помага на XJ да се справи със ситуации на слабо сцепление при всякакви метеорологични условия и позволява на водача да се съсредоточи върху управлението на автомобила. Системата има и функция за потегляне, позволяваща на XJ да потегли по хлъзгава настилка, както и функция за спускане по наклон, която контролира скоростта на автомобила по стръмни склонове.

ВИЖТЕ УСЕЩАНЕТО ПРИ ШОФИРАНЕ

FULL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Нови, по-ярки предни LED фарове свеждат до минимум консумацията на енергия и подобряват видимостта. Те са проектирани за оптимален комфорт с изключително плавен светлинен лъч. LED светлината е по-близка до истинската дневна светлина, а това позволява на човешкото око да вижда обекти по-лесно.

РАЗГЛЕДАЙТЕ

ПАНОРАМЕН СТЪКЛЕН ПОКРИВ

Панорамен, топлоотражателен, стъклен покрив се простира и над задните седалки, като изпълва купето с естествена светлина и филтрира UV лъчите.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ LUXURY

Разгледайте техническите характеристики на модела XJ Luxury на Jaguar.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ XJ