Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • Jaguar E-PACE

  Очаквайте скоро - първият компактен SUV на Jaguar


 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

БЕЗОПАСНОСТ

Гама усъвършенствани системи в помощ на водача и системи за безопасност са създадени да ви защитават по време на всяко пътуване.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

XJ е оборудван с набор от системи в помощ на водача, които действат много по-добре заедно, отколкото поотделно, работейки в унисон, за да направят шофирането по-лесно и безопасно.

СЪЗДАДЕН ДА ВДЪХВА УВЕРЕНОСТ

Независимо каква е задачата, условията или средата, може да се чувствате уверени и сигурни, че XJ ще направи всичко възможно да ви подпомогне и да предпази вас и вашите спътници.

ФАНТАСТИЧНА СВЕТЛИНА

ФАНТАСТИЧНА СВЕТЛИНА

Мощните и ефективни full LED предни фарове на XJ имат изключително плавен режим на осветяване и възпроизвеждат светлинен лъч, която е по-близка до истинската дневна светлина, а това позволява на човешкото око да разпознава обекти по-бързо. Те са налични и с Адаптивни предни светлини, които работят в унисон с волана, за да увеличават осветеността при завои, както и опционален Асистент за автоматични дълги светлини, който превключва на къси светлини при приближаване на насрещен автомобил.

ДЕТСКИ СЕДАЛКИ

ДЕТСКИ СЕДАЛКИ

Предлагат се редица съвместими с XJ детски седалки за обезопасяване на деца. От кошници за пренасяне на новородени и бебета до бустер седалки за пораснали деца - цялото оборудване се монтира, сваля и почиства лесно.

ВИНАГИ ПОД КОНТРОЛ

ВИНАГИ ПОД КОНТРОЛ

InControl Protect включва функцията SOS Emergency Call, която в критична ситуация автоматично ще насочи съответните служби към точното ви местонахождение. Технологията предлага и Optimised Jaguar Assistance, която излъчва вашето местонахождение и диагностични данни за автомобила, за да сведе до минимум закъсненията по време на пътуване. Приложението Remote Essentials ви дава възможност да следите своя XJ чрез смартфона си, за да проверявате, например, нивото на горивото или дали сте го заключили или не.