Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • Jaguar E-PACE

  Очаквайте скоро - първият компактен SUV на Jaguar


 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ИНТЕРИОР

Осигурявайки изключителни стандарти на лукс и комфорт, в интериора на XJ ще откриете качество на изработката, което го отличава от останалите.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

Интериорът на XJ е също толкова луксозен, колкото и технологично усъвършенстван. Качеството на майсторската изработка в купето на XJ го отличава от останалите. С широка гама цветове, материали и покрития, интериорът отразява изчистените, елегантни линии на екстериора. XJ е оборудван и с най-новите технологии за свързаност, за да ви осигури постоянна информация и забавление.

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

ПРОСТОР И ВЪЗДУХ

ПРОСТОР И ВЪЗДУХ

Вътре в XJ усещането за простор е подсилено от панорамния покрив и плавните линии на ръчно изработения фурнир, който опасва купето. Усещането за лукс е подчертано от вълнуващите спортни елементи, а осветлението във фосфорно синьо създава елегантен финален щрих. Вие не просто пътувате в XJ, вас ви отнасят на друго място.

ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ

ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ

Моделите XJ с дълго междуосие издигат лукса на пространството на друго ниво без да правят компромис с красотата на стилния екстериор на XJ. С над метър пространство за краката за пътниците на задните седалки, това е идеалната среда, в която да работите, да се наслаждавате на много възможности за забавление или просто да се изпънете назад и да релаксирате.

ВНИМАНИЕ КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ

ВНИМАНИЕ КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ

Просторната задна част на купето на XJ е създадена да ви глези. Тя може да бъде допълнително подобрена с индивидуални, прибиращи се 10,2-инчови екрани с висока резолюция и централен подлакътник с контролни бутони за мултимедийната система, предните и задни седалки, както и място за съхранение на вещи. За комфорт, удобство и уединение се предлагат също сгъваеми бизнес масички, LED осветление за четене, автоматично изтеглящи се подложки за краката и електроуправляеми щори за страничните задни стъкла.

КОЖА С ШЕВ ВЪВ ФОРМАТА НА РОМБОВЕ

КОЖА С ШЕВ ВЪВ ФОРМАТА НА РОМБОВЕ

Просторната задна част на купето на XJ е създадена да ви глези. Тя може да бъде допълнително подобрена с индивидуални, прибиращи се 10,2-инчови екрани с висока резолюция и изключителна рязкост и централен подлакътник с контролни бутони за мултимедийната система, предните и задни седалки, както и място за съхранение на вещи. За комфорт, удобство и уединение се предлагат също сгъваеми бизнес масички, LED осветление за четене, автоматично изтеглящи се подложки за краката и електроуправляеми щори за страничните задни стъкла.

ТЕХНОЛОГИЯТА ПОД ВАС

ТЕХНОЛОГИЯТА ПОД ВАС

Многофункционалните седалки на XJ ви дават пълен контрол над личния ви комфорт. И предните, и задните седалки са с електрическо регулиране и само с едно докосване на бутон избирате идеалната позиция на седалката. Дори след много часове зад волана ще излезете от своя XJ свежи и бодри.

В ОГЛЕДАЛНИЯ СВЯТ

В ОГЛЕДАЛНИЯ СВЯТ

Гледката отвътре е изключителна: панорамният топлоотражателен стъклен покрив се простира и над задните седалки. Той филтрира UV лъчите и изпълва купето с естествена светлина, създавайки усещане за красива ефирност, завиден простор и благодарение на ефективното затъмняване - уединеност.

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЛУКС

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЛУКС

Купето на XJ е едновременно луксозно и модерно, създадено да възбуди сетивата. Можете да персонализирате интериора с набор от материали и тапицерии, които отговарят на най-високите ви стандарти. Обширни пространства от кадифено мека кожа и красиви фурнири придават на XJ отличителна, луксозна атмосфера.