Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • Jaguar E-PACE

  Очаквайте скоро - първият компактен SUV на Jaguar


 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Усъвършенстваните системи в помощ на водача на XJ ви осигуряват безопасност, свързаност и забавление.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

XJ е оборудван с гама стандартни и допълнителни системи XJ и системи в помощ на водача, които правят шофирането по-лесно и безопасно. InControl Touch Pro, най-бързата и усъвършенствана информационно-развлекателна система на Jaguar, се предлага като стандартно оборудване за всеки модел XJ. А с InControl Touch Pro можете да изберете да добавите и InControl Connect Pro, който предлага пълен пакет услуги Pro, разширяващи още повече възможностите на InControl Touch Pro.

СВЪРЗАН АВТОМОБИЛ

Всички модели XJ са оборудвани с InControl Touch Pro, свръхмодерната информационно-развлекателна система на Jaguar. Задвижвана от четириядрена система върху чип на Intel, тя издига идеята за "свързан автомобил" на друго ниво. Системата се интегрира безпроблемно със смартфона ви, за да предложи гама услуги, които подсилват усещането зад волана, като ви осигуряват постоянна свързаност, докато сте в движение.

СЕНЗОРЕН ЕКРАН

СЕНЗОРЕН ЕКРАН

Командният център на XJ е сензорният екран. Този нов, високо интуитивен многосензорен интерфейс може да се персонализира и използва познатите жестове за работа със смартфони и таблети - просто докоснете, приберете с пръсти и плъзнете за бърза, точна работа.

ВИРТУАЛЕН ИНСТРУМЕНТАЛЕН ДИСПЛЕЙ

ВИРТУАЛЕН ИНСТРУМЕНТАЛЕН ДИСПЛЕЙ

Виртуалният инструментален дисплей с висока резолюция на XJ вдъхва живот на информацията - 12,3-инчов TFT екран с висока резолюция замества конвенционалния инструментален клъстер. Този мощен, многопластов виртуален дисплей съчетава лесен за употреба графичен интерфейс и по-усъвършенствана функционалност, за да направи шофирането още по-голямо удоволствие. Можете да избирате между четири предварително зададени варианта на дисплея или навигация на пълен екран с триизмерни карти в зависимост от личните си предпочитания.

ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

Опционалната развлекателна система за пътниците на задните седалки включва индивидуално отварящи се се 10,2-инчови екрани с висока резолюция и изключителна рязкост. Съотношението на екрана 16:9 означава, че те са напълно подходящи за гледане на филми на цял екран. И тъй като системата е оборудвана с безжични слушалки и дистанционно, USB и HDMI портове, поддържащи множество таблети и смартфони, XJ осигурява безпроблемно постоянна свързаност за всички.

РЕАЛИСТИЧЕН ЗВУК

РЕАЛИСТИЧЕН ЗВУК

XJ предлага избор от аудио системи, всяка, създадена да вдъхне живот на музиката ви. Аудио системата Jaguar осигурява 250W мощност и изключителен акустичен обхват през 8 високоговорителя. Три други системи, създадени за XJ в сътрудничество с британските аудио експерти Meridian, предлагат още по-високи показатели: 380-ватовата цифрова аудио система Meridian със съраунд звук, 825-ватовата цифрова аудио система Meridian със съраунд звук и 1300-ватовата цифрова аудио система Meridian Reference.

Всички те са с усъвършенствана технология, включваща софтуер за обработка на цифрови сигнали (DSP), за създаване на превъзходен стерео или съраунд звук в цялото купе и оптимизиране на всеки елемент от системата, както и Meridian Cabin Correction за значително подобрение на чистотата и автентичното възпроизвеждане на музиката ви.

ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ

ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ

XJ е създаден за максимална сигурност в покой и в движение. Алармена система с имобилайзер се предлага като стандартно оборудване. Можете да използвате ключодържателя си за дистанционно заключване и двойно заключване на XJ, или да направите това чрез дискретен бутон на дръжката на вратата. При потегляне вратите могат да се програмират да се заключват автоматично на предварително зададена скорост.