Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • Jaguar E-PACE

  Очаквайте скоро - първият компактен SUV на Jaguar


 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

XJ AUTOBIOGRAPHY LWB

XJ Autobiography е върховият модел на гамата XJ, предлагащ лукс и уникален стайлинг независимо дали сте на мястото на водача или пътниците.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (5.0 V8)

510 к.с.
625 Нм

УСКОРЕНИЕ

4,7 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

Изберете динамизма и ефективността, предлагани от подобрения 3,0-литров дизелов двигател с турбокомпресор и 300 к. с. Или изтънчената мощност на 3,0-литровия бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър с 340 к. с., наличен със задвижване на задните или на всички колела. 5,0-литровият бензинов двигател V8 с компресор суперчарджър с 510 к. с. предлага превъзходна динамика.

Запазете тест драйв

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА XJ

Просторната задна част на купето на XJ е създадена да ви глези. Тя може да бъде допълнително подобрена с индивидуални, прибиращи се 10,2-инчови екрани с висока резолюция и изключителна рязкост, и централен подлакътник с контролни бутони за мултимедийната система, предните и задни седалки, както и място за съхранение на вещи.

360-ГРАДУСОВ КОНТРОЛ НА ДИСТАНЦИЯТА ПРИ ПАРКИРАНЕ

Системата за 360-градусов контрол на дистанцията при паркиране и засичане на насрещен трафик използва ултразвукови предни, задни и странични сензори, за да ви предупреди за близостта на обекти и други автомобили, когато влизате или излизате от паркомясто. Функцията Асистент за паркиране автоматично управлява XJ при влизане в паркомясто, докато водачът управлява педалите. Системата от пространствени камери използва пет камери, за да предостави множество изгледи около автомобила.

Разгледайте технологиите в автомобила

ЦИФРОВА АУДИО СИСТЕМА MERIDIAN REFERENCE (1300W)

Невероятната 1300-ватова цифрова аудио система Meridian Reference използва 26 високоговорителя. Тази аудио система с ултра високо качество използва психоакустика, за да възпроизвежда звуци, които са толкова близо до естествените, че се възприемат от мозъка като реални.

*Допълнителна характеристика

Разгледайте технологиите в автомобила

ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Пътниците могат да гледат любимите си телевизионни предавания, докато пътуват, чрез тунера за цифрова телевизия. Водачите имат възможност да гледат своите любими телевизионни предавания на сензорния екран, когато автомобилът е спрял.

*Допълнителна характеристика

Разгледайте технологиите в автомобила

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ AUTOBIOGRAPHY

Разгледайте техническите характеристики на XJ Autobiography на Jaguar.

Вижте техническите характеристики на XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

Конфигурирайте свой XJ