Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

АКСЕСОАРИ ЗА XJ

Пригодете XJ към своя начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

Направете автомобила наистина ваш, като добавите стил, практичност и функционалност с официалните аксесоари за XJ от нашите местни търговци на Jaguar.

Конфигурирайте своя XJ Аксесоари

КОМФОРТ

Добавете персонален щрих към луксозното купе на своя XJ с набор от изящно изработени аксесоари.

АКСЕСОАРИ ЗА КОМФОРТ

АКСЕСОАРИ ЗА КОМФОРТ

Аксесоарите включват: Стойка за iPad на Jaguar, която се закрепва на гърба на подглавника на предната седалка. В допълнение, закачалката за дрехи на Jaguar се монтира лесно и сигурно на предния подглавник.

Конфигурирайте своя XJ
АКСЕСОАРИ ЗА СТИЛ

АКСЕСОАРИ ЗА СТИЛ

Аксесоарите включват: Осветени пластини на праговете, секретни болтове Growler и полирано покритие на ауспуха, които придават на вашия XJ изискан финален щрих.

Конфигурирайте своя XJ

СТИЛ

Добавете повече индивидуален стил към своя XJ с тези аксесоари.

ПРАКТИЧНОСТ

Практични аксесоари, с които ще извлечете повече от своя XJ.

АКСЕСОАРИ ЗА ПРАКТИЧНОСТ

АКСЕСОАРИ ЗА ПРАКТИЧНОСТ

Аксесоарите включват: Вериги за сняг, както и снежни чорапи за гуми, които поддържат добро сцепление в условия на сняг, кал и лед.

Конфигурирайте своя XJ