Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

XF

Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на XF откроява модела от останалите.
Комбиниран CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 104 при механична трансмисия
Едва 109 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 4,0 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

XF надгражда успеха на най-награждавания автомобил на Jaguar досега. С ненадминатата си комбинация от стил и съдържание той предоставя изключително привлекателно съчетание на дизайн, динамика и финес, за да създаде автомобил, който предлага както вълнение, така и икономичност. Всичко това, усъвършенствано от свръхмодерни технологии, които ви пазят, поддържат връзката ви със света и ви развличат.

Запазете тест драйв

ОЛЕКОТЕН, ИНСТИНКТИВЕН, ОТКЛИКВАЩ

ОЛЕКОТЕН, ИНСТИНКТИВЕН, ОТКЛИКВАЩ

Благодарение на олекотената алуминиева архитектура на Jaguar, XF е по-икономичен, предлага по-ниски разходи за поддръжка и намалява емисиите на СО2 до едва 104 г/км. В движение олекотените системи на окачване с двойни носачи отпред и integral link отзад осигуряват върхови нива на комфортна возия и управление.

ДИНАМИКА ПРИ ШОФИРАНЕ
ИЗПИПАН ДО СЪВЪРШЕНСТВО

ИЗПИПАН ДО СЪВЪРШЕНСТВО

XF е разнообразие и лукс по поръчка. Място, където висококачествените материали са елегантно оформени в дизайн, осигуряващ чист, всеобхватен комфорт. Където и да седите, съвременният дизайн, изобилната естествена светлина и изящната майсторска изработка на XF се съчетават, за да създадат атмосфера на релаксираща изтънченост.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
INCONTROL

INCONTROL

Останете във връзка със света и се забавлявайте с InControl Touch и InControl Touch Pro*, информационно-развлекателните системи на XF. Те притежават бързи реакции и съвременен графичен интерфейс с функции като „докосване“ и „плъзване“. Откликващи, интуитивни, безупречно интегрирани - технологиите на Jaguar предлагат решения, които иновативно подобряват шофирането ви.

*Опционална характеристика

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ ТЕХНОЛОГИИ
5-ЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ОТ EURO NCAP

5-ЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ОТ EURO NCAP

Jaguar XF получи максималния 5-звезден рейтинг на тестовете за безопасност на Euro NCAP за 2015 г.

Предлагайки изключителна защита при сблъсък, автомобилът отбеляза високи резултати във всички категории, включително „Пътник“ и „Пешеходец“, и е сред моделите с най-висок рейтинг в сегмента.

XF предлага и гама активни системи за безопасност, включително Автономна аварийна спирачка, за да подобри още повече първокласното ниво на безопасност.

Научете повече
XF ЗА БИЗНЕСА

XF ЗА БИЗНЕСА

Взехме предвид всички страни на общите разходи по поддръжката, когато проектирахме XF. Резултатът е до 34 000 км или две години преди сервизно обслужване, CO2 емисии от едва 104 г/км и разход на гориво от едва 4,0 л/100 км - което поставя XF сред лидерите в класа.

ИЗБЕРЕТЕ МЕЖДУ ПЕТ МОДЕЛА

ИЗБЕРЕТЕ МЕЖДУ ПЕТ МОДЕЛА

Открийте своя собствен баланс между икономичност, динамика и лукс с гамата модели на XF.

ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ МОДЕЛ

XF PURE

Същността на XF. Динамика на Jaguar, фокусирана върху водача, в съчетание с икономичност.

XF PRESTIGE

Достигнете по-високо ниво на лукс със съвременни материали и най-фината изработка.

XF PORTFOLIO

Кулминацията на лукса и майсторската изработка на XF.

XF R-SPORT

Дързък и уверен. Несъмнен спорен дух отвън и отвътре.

XF S

За неподправена спортна динамика с феноменалния 3,0-литров двигател V6.