Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

XF R-SPORT

Дързък и уверен. Несъмнен спорен дух отвън и отвътре.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 104 при механична трансмисия
Едва 109 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 4,0 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

XF R-SPORT

XF R-Sport е дръзко въплъщение на спортния характер на XF. Атлетичен стайлинг на каросерията допълва отличителния дизайн на XF, а спортното окачване* осигурява прецизно управление и усещане за свързаност.

Конфигурирайте свой модел Запазете тест драйв

ВДЪХНОВЕНА ДИНАМИКА

Спортният характер на XF е отразен в неговия интериор. Арматурното табло е с уникално покритие Dark Morse Aluminium, а ключови елементи на дизайна са с емблема и стайлинг R-Sport за отличителен стил.

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

Спортен дух, съчетан с финеса и лукса на XF. Заемащи формата на тялото седалки с тапицерия от техническа мрежа или кожа Taurus ви осигуряват опора при дълги пътувания и ви придържат при остри завои. Пластини на праговете R-Sport и емблема R-Sport на волана подчертават атлетичния характер на интериора.

СПОРТЕН ЕКСТЕРИОР

СПОРТЕН ЕКСТЕРИОР

Екстериорът на R-Sport има истинско визуално присъствие. Той е забележителен благодарение на уникалния екстериорен стайлинг на каросерията, който включва спортна предна броня, странични прагове R-Sport в цвета на каросерията, заден спойлер, както и емблема R-Sport на страничните електроуправляеми въздухозаборници.

СПОРТНО ОКАЧВАНЕ*

СПОРТНО ОКАЧВАНЕ*

Спортното окачване R-Sport включва по-здрави спирални пружини и прогресивни по-спортни амортисьори. Пружините и амортисьорите са тунинговани да осигурят отлично управление и пъргавина като същевременно запазват легендарното качество на возията на Jaguar.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари, XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ