Logo jaguar mobile

XF PURE

Същността на XF. Динамика на Jaguar, фокусирана върху водача, в съчетание с икономичност.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 104 при механична трансмисия
Едва 109 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 4,0 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

XF PURE

Поразителен аеродинамичен екстериор, който е в унисон със съвременен интериор. XF Pure предлага комфорт и ви предоставя новата информационно-развлекателна система InControl на Jaguar с 8-инчов сензорен екран, за да направи пътуването по-приятно. Можете да акцентирате върху динамиката или икономичността, благодарение на гама двигатели и трансмисии.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ XF Запазете тест драйв

ИСТИНСКИ ФИНЕС

В XF Pure ще откриете най-новите технологии и съвременна майсторска изработка. Седалки с 8х8-степенно регулиране и майсторски изработен фурнир в цвят черен гланц предлагат комфорт и стил. Всяко пътуване става още по-приятно, благодарение на усъвършенстваната 80-ватова информационно-развлекателна система с 8 високоговорителя на Jaguar.

ШИРОКА ГАМА ДВИГАТЕЛИ

ШИРОКА ГАМА ДВИГАТЕЛИ

XF предлага гама двигатели от 2,0-литровия 4-цилиндров E-Performance със 163 к. с. с CO2 емисии от едва 104 г/км до 3,0-литровия двигател V6 с 340 к. с., който ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,4 секунди. Независимо дали искате ефективност или динамика, има подходящ за вас XF.

ИЗБОР НА ТРАНСМИСИЯ

ИЗБОР НА ТРАНСМИСИЯ

XF се предлага с 6-степенна механична* или 8-степенна електронна автоматична трансмисия. Механичната осигурява плавна, прецизна смяна на предавките и отлични нива на комфорт. Автоматичната е плавна с бързо превключване за безпроблемно ускорение.

*Ръчната трансмисия се предлага при 2,0-литровия 4-цилиндров двигател E-Performance със 163 к. с. и 2,0-литровия 4-цилиндров дизелов двигател Ingenium с турбокомпресор и 180 к. с. В зависимост от пазара.
На изображението е показана автоматична трансмисия.

ОБЩА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

ОБЩА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

XF е създаден да поддържа ниска обща цена на притежание. Той може да предостави завидна ефективност с много нисък разход на гориво от 4,0 л/100 км и CO2 емисии от едва 104 г/км. Намаляването на разходите не спира дотук. XF предлага също по-дълги интервали на сервизно обслужване. Така че не ви се налага да мислите за сервизно обслужване за пробег от до 34 000 км или за период от 2 години.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари, XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.