Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ИНТЕРИОР

Интериорът на XF предлага изключителен лукс и простор.

В купето на XF гама съвременни материали са изящно изработени, за да предложат изключителен комфорт и усещането за благоденствие. В основата на интериора е интегрираният дизайн, който XF споделя с останалите автомобили от гамата Jaguar. Той се извива над инструменталния панел по горната част на арматурното табло и по протежение на вратите на водача и пътниците.

НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

Натискате бутона Start и XF се събужда. С идеална хореография въздуховодите се отварят, съвременният въртящ се селектор* за избор на режим в цвят Satin Black се повдига плавно, двигателят заръмжава - всичко ви вдъхновява да очаквате с нетърпение предстоящото шофиране.

*Само за моделите с автоматична трансмисия.

Конфигурирайте своя XF

НАЙ-ФИНИТЕ МАТЕРИАЛИ

Кожата и фурнирите са подбрани с изключително внимание, така че всичко в купето на XF да е луксозно на допир. Независимо дали предпочитате покрития от карбонови влакна или дървени фурнири в допълнение към красивата селекция от кожи, вашият XF винаги ще бъде съвършен на външен вид и допир.

ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

XF съчетава педантична изработка със съвременни материали, за да предложи редица опции за интериора. Кадифено меката кожа с двоен шев, включително премиум зърнеста кожа Windsor може да бъде допълнена с елегантни фурнири и качествен текстил в цветове по избор.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

От изискани модерни фурнири, качествен текстил и кожа до широка гама цветови комбинации, можете да създадете XF, който отговаря на вашия стил. Можете дори да добавите ваш текст на осветените пластини на праговете*.

*Опционална характеристика

Конфигурирайте своя XF
ПРОСТРАНСТВО ЗА РЕЛАКС

ПРОСТРАНСТВО ЗА РЕЛАКС

Купето на XF ви осигурява лукс, избор и пространство. Разстоянието за коленете на пътниците на задните седалки е увеличено с 15 мм, а разстоянието между седалката и тавана отзад е нараснало с до 27 мм, като всичко това допринася за по-голям комфорт и щедро пространство за пътниците. Интериорното осветление за различни настроения подсилва атмосферата на XF, а LED светлините за четене осигуряват ясно, персонално осветление.