Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Интуитивните технологии на XF правят всяко пътуване по-безопасно, по-свързано и по-приятно.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

От интелигентните системи в помощ на водача като нашия Head-Up дисплей с лазерна технология* до усъвършенстваната информационно-развлекателна система InControl Touch Pro* с функционалност увеличаване с пръсти – иновативните и безпроблемно интегрирани технологии на XF подсилват изживяването ви зад волана.

*Опционални характеристикиINCONTROL

Наслаждавате се на най-новата интегрирана в автомобила информационно-развлекателна система и оставате свързани със своя XF и света, благодарение на InControl, набора усъвършенствани технологии на Jaguar. Интелигентните решения на системата InControl безпроблемно се интегрират с личните ви устройства, носители на данни и медийни файлове, като подобряват и обогатяват изживяването ви като водач и собственик на автомобила.

Incontrol

INCONTROL TOUCH

INCONTROL TOUCH

Информационно-развлекателната система InControl Touch е центърът за свързаност, контрол и забавление на XF. Нейният 8-инчов сензорен екран с интуитивно сензорно управление и бутони с "плъзване" ви осигурява пълен контрол над множество функции, включително аудио системата, климатроника и навигацията.

Подобрявайки още повече InControl Touch, пакетът InControl Connect, който се предлага като допълнително оборудване, ви дава възможност да създавате Wi-Fi точка за достъп с помощта на антената на автомобила. Други характеристики включват многофункционално приложение, което ви позволява да следите и да си взаимодействате с XF от смартфона си*.

*Описаните по-горе функции могат да се предлагат като допълнително оборудване и в зависимост от пазара. Свържете се с вашия дилър на Jaguar за допълнителна информация кога тези услуги ще се предлагат на вашия пазар.

ОБНОВЕТЕ ДО INCONTROL TOUCH PRO

ОБНОВЕТЕ ДО INCONTROL TOUCH PRO

Издигайки технологията на XF до следващото ниво, InControl Touch Pro предлага 10,2-инчов сензорен екран със светкавични реакции. Характеристиките на InControl Touch Pro включват гласово управление под формата на естествен диалог, 10 GB бордово устройство за съхранение на медийни файлове и изцяло нова интуитивна навигационна система с 2D или 3D карти, сателитни изгледи и функцията интуитивна навигация.

Освен че предлага всички характеристики на InControl Connect, пакетът InControl Connect Pro, който се предлага като допълнително оборудване, осигурява гама допълнителни услуги, които са налични само с този пакет. Уникалните характеристики включват Online Routing, която следи трафика в реално време, като ви гарантира завършване на вашето пътуване за възможно най-кратко време*.

*Описаните по-горе функции могат да се предлагат като допълнително оборудване и в зависимост от пазара. Свържете се с вашия дилър на Jaguar за допълнителна информация кога тези услуги ще се предлагат на вашия пазар.

ИНТЕГРИРАНА В АВТОМОБИЛА WIFI МРЕЖА

ИНТЕГРИРАНА В АВТОМОБИЛА WIFI МРЕЖА

Предлаганите като допълнително оборудване пакети InControl Connect или InControl Connect Pro осигуряват Wi-Fi точка за безжичен достъп, която използва мощната външна антена на XF. Това позволява на пътниците да свържат безжично до осем устройства към Wi-Fi мрежата* на XF.

* Тъй като въвеждаме InControl систематично, определени характеристики, опции и нейната наличност са в зависимост от пазара.

Изтеглете брошура
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ С ЛАЗЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ С ЛАЗЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Съсредоточете се върху пътя благодарение на Head-up дисплея с лазерна технология* на XF. Тази свръхмодерна система проектира важна информация на предното стъкло. Нейните ярки, чисти, генерирани с лазер изображения, запазващи яснота и при директна слънчева светлина, могат да извеждат данни за скоростта, навигацията, автопилота и да разпознават пътните знаци, където ги има.

*Допълнителна характеристика.

ВИРТУАЛЕН ИНСТРУМЕНТАЛЕН ДИСПЛЕЙ

ВИРТУАЛЕН ИНСТРУМЕНТАЛЕН ДИСПЛЕЙ

12,3-инчовият виртуален инструментален дисплей с висока резолюция* на XF има изцяло нов графичен интерфейс с усъвършенствана функционалност, за да превърне шофирането в още по-голямо удоволствие. Можете да избирате между четири предварително зададени варианта на дисплея или изцяло 3D изглед на карти в зависимост от личните си предпочитания.

*Предлага се като допълнително оборудване и само като част от InControl Touch Pro.

АУДИО СИСТЕМИ

АУДИО СИСТЕМИ

Отличните аудио системи на XF вдъхват живот на музиката. Стандартната аудио система на Jaguar създава акустичен обхват през 8 високоговорителя. За още по-добро слушателско изживяване може да обновите до InControl Touch Pro и да изберете една от системите Meridian, които се предлагат като допълнително оборудване, като например 380-ватовата цифрова аудио система или новата 825-ватова цифрова система със съраунд звук Meridian* със 17 високоговорителя. Всички те гарантират, че където и да седите вие и вашите пътници в XF, всички ще се наслаждавате на богато, обгръщащо аудио изживяване.

*Опционални характеристики.