Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • Jaguar E-PACE

  Очаквайте скоро - първият компактен SUV на Jaguar


 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ЕКСТЕРИОР

Изключително качество и майсторска изработка в съчетание със съвременeн британски дизайн превръщат XF в бизнес седан с характерна красота и динамичен лукс.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

Забележете стегнатия и атлетичен екстериор. Красиво премерените извивки вдъхват живот на твърдия му характер. Уверената изправена предна решетка и високата изпъкналост на предния капак подсилват устрема му. Профилът на XF с перфектни пропорции е подчертан от единствена елегантна арка, която минава по протежение на каросерията и достига кулминацията си в отличителните обгръщащи задни LED светлини с двоен кръгъл елемент, вдъхновен от F-TYPE.

Конфигурирайте свой модел

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Зашеметяващият екстериорен дизайн на XF е естествено аеродинамичен. Неговите усъвършенствани форми подобряват управлението, динамиката и финеса. Дори изравнените фарове и странични електроуправляеми въздухозаборници са прецизно усъвършенствани чрез взискателни тестове на дизайна, за да се намали въздушното съпротивление и да се увеличи притискащата сила.

ОТПРЕД

ОТПРЕД

Вдъхващата сигурност предна решетка и подчертана изпъкналост на предния капак подсилват увереното присъствие на XF.

ОТСТРАНИ

ОТСТРАНИ

Аеродинамичните линии на XF са прецизно усъвършенствани чрез продължителни тестове за максимална ефективност на въздушния поток на автомобила. От интегрираната форма на предната броня до фино издадения нагоре капак на багажника, всеки елемент работи в единство с останалите за намаляване на въздушното съпротивление при по-високи скорости.

ОТЗАД

ОТЗАД

XF демонстрира принципите на Jaguar за изчистен дизайн. Силни линии излъчват динамичен характер и увеличават възможностите на автомобила по отношение на аеродинамика, видимост, стабилност и безопасност.