Logo jaguar mobile

ЕКСТЕРИОР

Изключително качество и майсторска изработка в съчетание със съвременeн британски дизайн превръщат XF в бизнес седан с характерна красота и динамичен лукс.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

Забележете стегнатия и атлетичен екстериор. Красиво премерените извивки вдъхват живот на твърдия му характер. Уверената изправена предна решетка и високата изпъкналост на предния капак подсилват устрема му. Профилът на XF с перфектни пропорции е подчертан от единствена елегантна арка, която минава по протежение на каросерията и достига кулминацията си в отличителните обгръщащи задни LED светлини с двоен кръгъл елемент, вдъхновен от F-TYPE.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Формата на XF е строго оптимизирана за аеродинамична ефективност и стабилност при всякакви скорости. С коефициент на въздушно съпротивление от едва Cd 0.26, XF прорязва въздуха, което намалява разхода на гориво и вредни емисии. Всеки елемент използва максималния аеродинамичен потенциал на екстериора и същевременно запазва впечатляващите пропорции на XF.

Изтеглете брошура
ОТПРЕД

ОТПРЕД

Вдъхващата сигурност предна решетка и подчертана изпъкналост на предния капак подсилват увереното присъствие на XF.

ОТСТРАНИ

ОТСТРАНИ

Аеродинамичните линии на XF са прецизно усъвършенствани чрез продължителни тестове за максимална ефективност на въздушния поток на автомобила. От интегрираната форма на предната броня до фино издадения нагоре капак на багажника, всеки елемент работи в единство с останалите за намаляване на въздушното съпротивление при по-високи скорости.

ОТЗАД

ОТЗАД

XF демонстрира принципите на Jaguar за изчистен дизайн. Силни линии излъчват динамичен характер и увеличават възможностите на автомобила по отношение на аеродинамика, видимост, стабилност и безопасност.