Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

Play

JAGUAR GEAR - АКСЕСОАРИ

Пригодете XF спрямо вашия начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

С аксесоарите на Jaguar можете да добавите личен почерк към своя XF. Тези аксесоари могат да подобрят вашия XF по толкова много начини. Било за да демонстрирате своя стил, да покриете изискванията за практичност или за да се насладите на свободното си време. Нашите най-популярни аксесоари са групирани в четири пакета за вас: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle и Business. Изберете един от тези пакети или създайте своя собствена перфектна комбинация от отделни аксесоари.

Конфигурирайте свой модел Каталог за аксесоари

Пакет Carbon Fibre

Подчертайте спортния характер на XF с тези стилни подобрения.

ПАКЕТ CARBON FIBRE:

ПАКЕТ CARBON FIBRE:

Подчертайте спортния външен вид на XF с тези висококачествени капаци на огледалата и странични електроуправляеми въздухозаборници от карбонови влакна, вдъхновени от динамиката. В купето, луксозни мокетни стелки добавят допълнителен щрих на комфорт и стил.

Конфигурирайте свой модел

ПАКЕТ STYLING

Тези аксесоари деликатно подчертават забележителния външен вид на XF.

Пакет Lifestyle

Независимо от вашите активни спортни занимания или хоби, тези аксесоари ви помагат да се насладите на автомобила в пълна степен, като същевременно предпазват вашия XF отвътре и отвън.

Пакет Styling

Пакет Styling

Насладете се на впечатлените погледи на околните с тези капаци за огледалата и странични електроуправляеми въздухозаборници в цвят Gloss Black.

Конфигурирайте свой модел

Пакет Lifestyle:

Пакет Lifestyle:

Извлечете повече от своя XF с този пакет. Напречните релси за покрива с надпис Jaguar ви позволяват да пренасяте всичко - от спортна екипировка до багаж. Предните и задни калобрани добавят допълнителна защита за боята на вашия XF срещу кал и надраскване от хвръкнали камъчета. А в интериора, гумената постелка за багажното отделение и комплектът гумени стелки за пода на автомобила осигуряват лесна за почистване защита срещу износване на подовата настилка.

Конфигурирайте свой модел

ПАКЕТ BUSINESS:

ПАКЕТ BUSINESS:

Закачалката за дрехи, монтирана на подглавника, запазва дрехите ви без гънки. Премиум отделенията за съхранение на вещи, монтирани на гърба на предните седалки, предлагат допълнително пространство за организиране и съхранение на по-големи вещи като карти.

Конфигурирайте свой модел

ПАКЕТ BUSINESS

Пазете личните си вещи чисти, спретнати и надеждно закрепени с този пакет аксесоари.