Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

XE

Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, произвеждан някога от Jaguar.
Комбиниран CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 4,2 при механична трансмисия
От 4,7 при автоматична трансмисия

НОВА ДЕФИНИЦИЯ НА СПОРТНИЯ СЕДАН

Със своя уверен изглед и пъргаво управление XE се разпознава мигновено като Jaguar. Усеща се като Jaguar, управлява се като Jaguar – XE е Jaguar до мозъка на костите си.

Запазете тест драйв

ИКОНОМИЧНОСТ И ДИНАМИКА

ИКОНОМИЧНОСТ И ДИНАМИКА

С коефициент на въздушно съпротивление от Cd. 0,26 XE разцепва въздуха, за да подобри икономичността и финеса. От пълното въодушевление на двигател V6 с компресор суперчарджър, достигащ до 250 км/ч, до икономичните емисии на CO2 от едва 99 г/км, гамата двигатели удовлетворява всякакъв стил на шофиране.

ТЕХНОЛОГИИ НА ДВИГАТЕЛЯ НА ХЕ

ДИНАМИЧНИ ПРОПОРЦИИ

XE моментално грабва окото, изпъквайки сред конкуренцията с великолепните пропорции и изчистени повърхности, които представляват същността в дизайна на Jaguar.

Разгледайте дизайна на XE
INCONTROL

INCONTROL

InControl е нашият пакет съвременни технологии, които свързват вас и вашия XE с външния свят. Изберете от двете информационно-развлекателни системи InControl: Touch, налична във всеки XE, или по-усъвършенстваната мощна нова автомобилна информационно-развлекателна система Touch Pro*.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
XE: ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ИЗБОР

XE: ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ИЗБОР

Предлагайки иновативни и интелигентни технологии, за да осигури минимални разходи за поддръжка, както и конкурентни застрахователни оценки - XE наистина е по-интелигентният избор.

Конфигурирайте свой модел
РЕЙТИНГ ЗА НАЙ-ДОБЪР АВТОМОБИЛ В КЛАСА ОТ EURO NCAP

РЕЙТИНГ ЗА НАЙ-ДОБЪР АВТОМОБИЛ В КЛАСА ОТ EURO NCAP

XE не само получи максималния 5-звезден рейтинг за безопасност, но е и официално най-безопасният автомобил в категорията голям семеен автомобил, триумфирайки на престижните награди на Euro NCAP "Най-добър автомобил в класа за 2015 г."

За да постигне най-добри нива на безопасност в класа и да получи максималния 5-звезден рейтинг на тестовете на Euro NCAP, XE предлага изключителна защита при сблъсък, отбелязвайки високи резултати във всички категории, включително „Безопасност на пътниците“ и „Безопасност на пешеходците“.

XE е оборудван с гама активни системи за безопасност, включително Автономна аварийна спирачка, за да подобри още повече първокласното ниво на безопасност.

Научете повече
XE ЗА БИЗНЕСА

XE ЗА БИЗНЕСА

XE е проектиран от горе до долу с мисъл за нуждите на бизнеса. Той осигурява конкурентни общи разходи по поддръжката с емисии CO2 от 99 г/км, разход на гориво от 3,8 л/100 км и до 34 000 км или 2 години преди сервизно обслужване.

Изберете между пет модела

Изберете между пет модела

Открийте своя собствен баланс между икономичност, динамика и лукс с гамата модели на XE.

Изберете вашия модел

XE PURE

Същността на XE - динамика, фокусирана върху водача, с легендарния финес на Jaguar.

XE PRESTIGE

За допълнителен лукс с интериор, красиво изработен от най-добрите материали.

XE PORTFOLIO

Кулминацията в лукса на XE, с елегантност и изисканост в сърцевината.

XE R-SPORT

Уверен спортен стил със спортен екстериор и регулируеми спортни седалки с 8 степени.

XE S

Неподправена спортна динамика с невероятен 3,0-литров двигател V6 с 340 к. с. и компресор суперчарджър.