Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

XE PRESTIGE

Добавяйки още повече лукс, XE Prestige създава съвременно пространство чрез най-добрите материали и майсторска изработка.
Комбиниран CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 4,2 при механична трансмисия
От 4,7 при автоматична трансмисия

XE PRESTIGE

XE Prestige поставя твърд акцент върху модерния лукс. Седалки с кожа Grained и фурнир от полиран алуминий изразяват съвременния характер на автомобила и старателното внимание към детайла. С възможност за избор на двигатели и трансмисии, задвижване на задните колела или задвижване на всички колела и набор от други опции можете да създадете XE Prestige, който е точно за вас.

Конфигурирайте свой модел Запазете тест драйв

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

С избор между три цветови теми и осем фурнира и апретури, можете да създадете перфектния интериор за своя XE.

СЕДАЛКИ С КОЖА Grained

СЕДАЛКИ С КОЖА Grained

Седалките с кожа Grained в XE Prestige имат 8х8-степенно ръчно регулиране и електроуправляемо регулиране на наклона като стандартно оборудване.

КОНТРАСТЕН ШЕВ

КОНТРАСТЕН ШЕВ

Качеството и превъзходната майсторска изработка на Jaguar лежат в основата на XE Prestige. Двойният шев придава издръжливост, а кожата на седалките и отделенията на вратите може да се комбинират с контрастен шев.

МЕТАЛНИ ПРАГОВЕ

МЕТАЛНИ ПРАГОВЕ

Стилни метални пластини предпазват праговете на вратите на вашия XE Prestige и същевременно подобряват стила на интериора.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XE PRESTIGE

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XE PRESTIGE

Разгледайте техническите характеристики на XE Prestige на Jaguar.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ XE PRESTIGE

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ XE PRESTIGE

С гамата ни опции и аксесоари можете да направите XE Prestige наистина свой.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ