Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ИНТЕРИОР НА XE

Фокусиран, прецизен и красиво изработен. XE е вдъхновяващо място за водача и пътниците.

В момента, в който се плъзнете в обгръщащите тялото седалки, веднага ще почувствате XE - в един Jaguar те са разположени ниско. Повдигнатата централна конзола до вас подсилва усещането, че сте в кокпит, а стъпаловидното арматурно табло елегантно се отдалечава. Всеки контролен бутон е на върха на пръстите ви.

ЛУКСОЗНО АРМАТУРНО ТАБЛО

Уникалното стъпаловидно арматурно табло на XE грациозно се отдалечава от вас, създавайки усещане за простор.

XE ОЖИВЯВА

XE ОЖИВЯВА

С натискане на бутона Start, XE оживява, стрелките скачат, двигателят заръмжава. При моделите с автоматична трансмисия, JaguarDrive Control се повдига, сякаш за поздрав. С туптящо сърце, XE създава емоционална връзка между вас и автомобила.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Имате пълна свобода да създадете свой уникален изглед и усещане в купето на XE. Ние осигуряваме модерните материали с премиум качество и педантична майсторска изработка, а вие ни казвате как желаете да изглежда вашият идеален интериор. Предлагат се елегантни модерни фурнири, заедно с висококачествени текстилни и кожени тапицерии, които допълват гамата от цветови теми.

ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА

ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА

В целия XE естествените форми на архитектурата на интериора са в унисон с широката гама съвременни или традиционни материали и покрития. Въздушни отвори в цвят Satin Chrome оформят двата края на арматурното табло на XE, сгушени в облицовката на вратите. Със задна подсветка с опцията амбиентно интериорно осветление на XE, те подчертават както широчината на купето, така и изключителното ни внимание към детайлите.

КОМФОРТ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

КОМФОРТ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

С дължина от 4 672 мм и широчина от 1 850 мм (без огледалата), XE може удобно да побере трима възрастни пътници на задните седалки. А с вместимост на багажника от 455 литра, има достатъчно пространство и за багаж.

СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ В КУПЕТО

СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ В КУПЕТО

Ергономичното оформление предлага практически пространства за съхранение на вещи в купето на XE. Има място за съхранение на слънчеви очила в конзолата над главата, поставка с размерите на смартфон на централната конзола, обемна, удобна кутия до подлакътника и допълнително пространство за съхранение на всяка врата.