Logo jaguar mobile

ИНТЕРИОР НА XE

Фокусиран, прецизен и красиво изработен. XE е вдъхновяващо място за водача и пътниците.

В момента, в който се плъзнете в обгръщащите тялото седалки, веднага ще почувствате XE - в един Jaguar те са разположени ниско. Повдигнатата централна конзола до вас подсилва усещането, че сте в кокпит, а стъпаловидното арматурно табло елегантно се отдалечава. Всеки контролен бутон е на върха на пръстите ви.

ЛУКСОЗНО АРМАТУРНО ТАБЛО

Уникалното стъпаловидно арматурно табло на XE грациозно се отдалечава от вас, създавайки усещане за простор.

XE ОЖИВЯВА

XE ОЖИВЯВА

С натискане на бутона Start, XE оживява, стрелките скачат, двигателят заръмжава. При моделите с автоматична трансмисия, JaguarDrive Control се повдига, сякаш за поздрав. С туптящо сърце, XE създава емоционална връзка между вас и автомобила.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Имате пълна свобода да създадете свой уникален изглед и усещане в купето на XE. Ние осигуряваме модерните материали с премиум качество и педантична майсторска изработка, а вие ни казвате как желаете да изглежда вашият идеален интериор. Предлагат се елегантни модерни фурнири, заедно с висококачествени текстилни и кожени тапицерии, които допълват гамата от цветови теми.

ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА

ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА

В целия XE естествените форми на архитектурата на интериора са в унисон с широката гама съвременни или традиционни материали и покрития. Въздушни отвори в цвят Satin Chrome оформят двата края на арматурното табло на XE, сгушени в облицовката на вратите. Със задна подсветка с опцията амбиентно интериорно осветление на XE, те подчертават както широчината на купето, така и изключителното ни внимание към детайлите.

КОМФОРТ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

КОМФОРТ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

С дължина от 4 672 мм и широчина от 1 850 мм (без огледалата), XE може удобно да побере трима възрастни пътници на задните седалки. А с вместимост на багажника от 455 литра, има достатъчно пространство и за багаж.

СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ В КУПЕТО

СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ В КУПЕТО

Ергономичното оформление предлага практически пространства за съхранение на вещи в купето на XE. Има място за съхранение на слънчеви очила в конзолата над главата, поставка с размерите на смартфон на централната конзола, обемна, удобна кутия до подлакътника и допълнително пространство за съхранение на всяка врата.