Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ТЕХНОЛОГИИ В XE

XE е оборудван с най-новите технологии, за да ви осигури постоянна безопасност, забавление и свързаност.

От всеобхватни мултимедийни технологии до прецизно създадени аудио системи и интелигентни системи в помощ на водача - XE предлага изобилие от иновативни и елегантно внедрени технологии.

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

INCONTROL TOUCH

INCONTROL TOUCH

Командният център на XE се нарича InControl Touch. Неговият 8-инчов сензорен екран с интуитивно сензорно управление и бутони с "плъзване" ви осигурява пълен контрол над множество функции, включително аудио системата, климатроника и сателитната навигация*.

*Допълнителни характеристики

INCONTROL TOUCH PRO

INCONTROL TOUCH PRO

Усъвършенствайки технологията на XE до най-високо ниво, InControl Touch Pro* предлага 10,2-инчов сензорен екран със светкавични реакции. Характеристиките на InControl Touch Pro включват изцяло нова интуитивна навигационна система**, взаимодействие под формата на естествен диалог и 10 GB бордово устройство за съхранение на медийни файлове.

* Тъй като въвеждаме InControl систематично, определени характеристики, опции и нейната наличност са в зависимост от пазара.
**Допълнителни характеристики

INCONTROL APPS*

INCONTROL APPS*

InControl Apps ви позволява да използвате разнообразни приложения за смартфон, оптимизирани за ползване в автомобила, на вашия сензорен екран. С постоянно разширяваща се гама услуги, InControl Apps ви помага да планирате своето пътуване, да организирате следващата си среща и да откривате света около вас.

*Допълнителни характеристики

INCONTROL CONNECT & IN CAR WIFI*

INCONTROL CONNECT & IN CAR WIFI*

Издигайки свързаността на вашия XE на следващото ниво, InControl Connect ви предоставя възможността да създавате 3G точка за безжичен достъп с помощта на антената на автомобила. Други характеристики включват многофункционално приложение, което ви позволява да следите и да си взаимодействате с XE от смартфона си.

* Тъй като въвеждаме InControl систематично, определени характеристики, опции и нейната наличност са в зависимост от пазара.

INCONTROL PROTECT

INCONTROL PROTECT

InControl Protect ви предлага спокойствие благодарение на SOS Emergency Call и Optimised Jaguar Assistance. Приложението за смартфон Remote Essentials също ви предоставя жизненоважна информация за XE където и да се намирате. Можете да проверявате нивото на гориво, да откривате своя XE в претъпкан паркинг, да записвате пътуванията си и дори да проверявате дали не сте оставили отворен прозорец.

INCONTROL SECURE*

INCONTROL SECURE*

Като проследява вашия XE в случай на кражба или неправомерно придвижване, InControl Secure събира информация, за да спомогне за посочване на местоположението и връщане на автомобила ви възможно най-бързо. Дори и ако автомобилът ви е откраднат заедно с ключовете, можете да сигнализирате, като се обадите в колцентъра за проследяване чрез приложението InControl Remote.

**InControl Secure се предлага като допълнително оборудване и осигурява проследяване в случай на кражба и уведомления чрез вашия смартфон и колцентъра за сигурност. Предлага се като допълнителен абонамент за срока на гаранцията. След изтичане на гаранционния срок могат да се приложат допълнителни абонаментни такси. Моля, проверете при вашия местен търговец за наличност и варианти за вашия местен пазар.

АВТОНОМНА АВАРИЙНА СПИРАЧКА*

АВТОНОМНА АВАРИЙНА СПИРАЧКА*

Ако отчете вероятност от катастрофа, XE предупреждава водача със звуков сигнал за предстоящ сблъсък. Следват визуални предупреждения. Ако водачът не вземе мерки, системата задейства спирачките, за да смекчи евентуалния сблъсък.

*Стандартна характеристика (в зависимост от пазара)

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ*

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ*

Като извежда важна информация на предното стъкло, опционалният Head-Up дисплей с лазерна технология на XE ви позволява да сверявате скоростта си и да виждате навигационни указания завой по завой. Тази технология свежда до минимум времето, което прекарвате да поглеждате надолу към инструменталния клъстер, и ви помага да сте постоянно информирани за скоростта на автомобила.

*Допълнителна характеристика

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен дилър на Jaguar за най-новите технически характеристики.

АУДИО

АУДИО

XE предлага гама усъвършенствани аудио системи, включително 80-ватовата аудио система с 6 високоговорителя на Jaguar. А за още по-богато слушателско изживяване, можете да изберете една от аудио системите Meridian, които се предлагат като допълнително оборудване, включително новата цифрова 825-ватова аудио система със 17 високоговорителя.