Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ЕКСТЕРИОР НА XE

Само един поглед към XE и веднага разбирате, че това може да е само Jaguar.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

Формата на XE е строго оптимизирана за аеродинамична ефективност и стабилност. Той прорязва въздуха, което намалява разхода на гориво и вредните емисии. Всеки елемент използва максималния аеродинамичен потенциал на екстериора като същевременно запазва впечатляващите пропорции на XE.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Аеродинамичните характеристики на XE са основна функция на дизайна на каросерията и осигуряват впечатляващ коефициент на въздушно съпротивление от едва Cd 0.26. Дори защитата под каросерията, вдъхновена от състезателните автомобили, и дифузьорът са проектирани да направят XE възможно най-ефективен, икономичен и усъвършенстван.

ОТПРЕД

ОТПРЕД

Изваяният преден капак се извива назад от отличителните предни фарове с J-образен контур*, като насочва въздушния поток над и около каросерията и свежда до минимум въздушното съпротивление. XE е свит, готов за скок.

*Допълнителна характеристика (стандартно оборудване при моделите Portfolio и S)

ОТСТРАНИ

ОТСТРАНИ

С усъвършенствана обтекаемост, за да се плъзга въздушния поток леко и безпроблемно към задницата, издигнатата средна линия на XE създава усещането за динамика дори когато автомобилът е спрял. Хромираните странични въздуховоди със щампован надпис Jaguar умишлено загатват за F-TYPE, а в модела присъства и издайническата арка на Jaguar, извиваща се над страничните стъкла.

ОТЗАД

ОТЗАД

Един поглед към тези отличителни хълбоци и веднага разбирате, че това може да е само Jaguar - умишлено изрязаната задница на XE има къс надвес, които подчертава динамичните характеристики на автомобила и увеличава въздушния поток.