Logo jaguar mobile

АКСЕСОАРИ

Освен пет модела XE, всеки с леко различна индивидуалност, можете да избирате от широка гама аксесоари. По този начин можете да направите XE изцяло свой до най-малките детайли.

Аксесоарите на Jaguar ви позволяват да персонализирате своя XE според вкуса, начина на живот и интересите си. Сложихме най-популярните в четири удобни пакета за вас: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle и Business. Вижте, а после конфигурирайте свой собствен XE или разгледайте нашия онлайн каталог за аксесоари, за да видите пълната гама.

Конфигурирайте своя ХE Каталог за аксесоари

Пакет Carbon Fibre

Завършете външния вид на XE, вдъхновен от динамиката, с висококачествени аксесоари от карбонови влакна.

ПАКЕТЪТ CARBON FIBRE ВКЛЮЧВА:

ПАКЕТЪТ CARBON FIBRE ВКЛЮЧВА:

Висококачествени капаци на страничните огледала и странични въздухозаборници от карбонови влакна; и премиум мокетни стелки.
Конфигурирайте своя XE

ПАКЕТ STYLING

Подчертайте стилния, красив външен вид на вашия XE.

Пакет Lifestyle

Пътувания до провинцията или дори до местния парк могат да се отразят на вашия автомобил - помогнете за поддържане на чистия и спретнат външен вид на вашия XE.

ПАКЕТЪТ STYLING ВКЛЮЧВА:

ПАКЕТЪТ STYLING ВКЛЮЧВА:

Странични електроуправляеми въздухозаборници и капаци на огледалата в цвят Gloss Black.

Конфигурирайте своя XE

ПАКЕТЪТ LIFESTYLE ВКЛЮЧВА:

ПАКЕТЪТ LIFESTYLE ВКЛЮЧВА:

Напречните релси за покрива с надпис Jaguar ви позволяват да пренасяте всичко - от спортна екипировка до багаж; Предни и задни калобрани; Устойчиви на износване гумени стелки с надпис Jaguar за поддържане на подовите настилки на купето чисти; и оборудвана в XE гумена постелка за багажното отделение (не е показана на илюстрацията), която се сваля лесно за почистване.

Конфигурирайте своя XE

ПАКЕТЪТ BUSINESS ВКЛЮЧВА:

ПАКЕТЪТ BUSINESS ВКЛЮЧВА:

Монтирана на подглавника закачалка за дрехи на Jaguar за поддържане на дрехите без гънки; изработени по поръчка отделения за съхранение на вещи на гърба на седалките от премиум кожа предлагат допълнително пространство за организиране и съхранение на по-големи вещи; Предни и задни калобрани защитават каросерията от кал и надраскване от хвръкнали камъчета.

Конфигурирайте своя XE

Пакет Business

От бягство от града през уикендите до бизнес пътувания - дръжте чантите, дрехите и другите си вещи организирани и обезопасени.