Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ДИЗАЙН НА I-PACE CONCEPT

Истински Jaguar преди всичко, I-PACE Concept представлява ново бъдеще за електрическите автомобили.

Когато проектирате електрически автомобили, може да изхвърлите правилника. I-PACE Concept е забележителен поглед към бъдещите автомобили Jaguar.

ИСКАМ ЕДИН ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ВПЕЧАТЛЯВАЩ СТАЙЛИНГ

ВПЕЧАТЛЯВАЩ СТАЙЛИНГ

„Предизвикателството бе да проектираме и създадем електрически автомобил, който е безпогрешно разпознаваем Jaguar – такъв, който демонстрира, че електрически автомобил може да бъде автомобил за водача и да възбужда сетивата.“

Иън Калъм, Директор Дизайн на Jaguar

ПОРАЗИТЕЛНА АЕРОДИНАМИКА

ПОРАЗИТЕЛНА АЕРОДИНАМИКА

Впечатляващият, отличителен външен вид на I-PACE Concept, с аеродинамична извивка на предния капак, плоски дръжки на вратите и подчертани въздуховоди, увеличава максимално пробега на електрическия автомобил и му помага да пори ефективно въздуха.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГА ОТ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 2018 Г.

ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГА ОТ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 2018 Г.

Следете актуалните новини преди пълното разкриване на I-PACE в края на 2017 г.

Искате ли да бъдете сред първите притежатели на I-PACE, когато започне да се предлага от втората половина на 2018 г.? Кажете ни и ще ви свържем с най-близкия търговец.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ВПЕЧАТЛЯВАЩ И ИЗИСКАН

ВПЕЧАТЛЯВАЩ И ИЗИСКАН

С петместно купе, луксозно и спортно едновременно, благодарение на фини материали и модерни технологии, I-PACE Concept създава усещането за нещо специално от момента, в който отворите вратата. Полегатата централна конзола и панорамен покрив се съчетават и създават светло и просторно купе, което подчертава изключителния интериорен пакет.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ПРОСТОРЕН И ПРАКТИЧЕН ИНТЕРИОР

ПРОСТОРЕН И ПРАКТИЧЕН ИНТЕРИОР

При електрическите автомобили няма нужда да се предвижда място за двигател с вътрешно горене или трансмисионен тунел. Просторният интериор и по-дълго междуосие на I-PACE Concept предлагат щедро пространство за краката за 5 възрастни и много иновативни решения за съхранение на багаж и други важни вещи.

Изображенията показват концептуалния автомобил I-PACE Concept. Серийният автомобил може да се различава във финалния стайлинг и довършителните детайли, в оборудването с контроли за водача. Всички данни за ускорение, мощност, скорост, пробег и зареждане са оценки на производителя въз основа на най-точната информация, налична към датата на публикуването. Серийните автомобили ще бъдат тествани и сертифицирани преди излизането им на пазара, като официалните данни ще бъдат налични преди поръчка от клиент.

Показан е концептуалният автомобил; серийният автомобил може да се различава в детайлите.