Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

F-TYPE

Мощен, пъргав и ярко отличаващ се. Истински спортен автомобил Jaguar.
УСКОРЕНИЕ

0-100 км/ч за 3,7 секунди

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

322 км/ч

Гамата F-TYPE предлага спортни автомобили, които само Jaguar би могъл да създаде - леснопостижима динамика и прецизно, пъргаво управление с всекидневна практичност и финес. Насладете се на най-новия представител на едно бележито родословие.

Запазете тест драйв

УСЕЩАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ

УСЕЩАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ

ДВИГАТЕЛИ С КОМПРЕСОР СУПЕРЧАРДЖЪР

Туптящото сърце на всеки F-TYPE представлява мощен двигател с компресор суперчарджър.

Разгледайте технологията на двигателя
ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

СПИРАЧНИ СИСТЕМИ PERFORMANCE

Мощността изисква контрол – затова предлагаме редица спирачни системи за цялата гама F‑TYPE, които отговарят на динамиката на всеки автомобил. Всички предлагат уверено, прогресивно усещане и постоянни високи показатели.

Разгледайте динамиката
ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

С ниски нива на повдигане и отлична стабилност при високи скорости, аеродинамиката е безпроблемно интегрирана в дизайна на F‑TYPE.

Разгледайте екстериора

КУПЕ ИЛИ КАБРИОЛЕТ

Предлагат се стилове на каросерията купе и кабриолет. Всеки има собствен уникален характер, но и двата предлагат въодушевяваща динамика, свръхмодерно управление и ненадминато усещане, фокусирано върху водача.

Вижте видео
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

Създадено да предложи чисто удоволствие от шофирането, техническото съвършенство на F‑TYPE предоставя на автомобила широки възможности, за да отговори на потребностите на всеки водач и всяка пътна настилка.

F-TYPE Купе
F-TYPE Кабриолет

F-TYPE КУПЕ

Въодушевяваща динамика с всекидневна практичност. Истински спортен автомобил Jaguar.

F-TYPE КАБРИОЛЕТ

Въодушевяваща динамика с всекидневна практичност. Истински спортен автомобил Jaguar.