Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

НОВИЯТ F-TYPE

Мощен, пъргав и ярко отличаващ се. Истински спортен автомобил Jaguar.
УСКОРЕНИЕ

0-100 км/ч за 3,7 секунди

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

322 км/ч

Нови предни LED фарове открояват екстериора със своята елегантност и мощ, а усъвършенствани задни LED фарове допълват цялостния облик. Вътре е по-удобно и по-стилно, благодарение на освежен интериор, включващ нови по-издължени седалки, които пестят тегло и дават повече простор и удобство. Нашата мощна информационно-развлекателна система от ново поколение Touch Pro ви осигурява постоянна свързаност и забавление като никога досега. И само за тази моделна година специалният модел F-TYPE 400 SPORT, със своя уникален двигател и дизайн, добавя ново измерение в гамата F-TYPE.

Запазете тест драйв

JAGUAR МОЩНОСТ

JAGUAR МОЩНОСТ

В сърцето на всеки F-TYPE лежи мощен, високоусъвършенстван бензинов двигател, осигуряващ високи нива на въртящ момент в целия обхват на обороти на двигателя.

Разгледайте технологията на двигателя
ЗВУКЪТ НА СКОРОСТТА

ЗВУКЪТ НА СКОРОСТТА

Нищо не изглежда и не звучи така, както изключителния F-TYPE SVR.

ЧУЙТЕ F-TYPE SVR
TOUCH PRO

TOUCH PRO

Touch Pro е най-усъвършенстваната и откликваща информационно-развлекателна система, която някога сме създавали - и ще я откриете във всеки F-TYPE.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
СПЕЦИАЛЕН МОДЕЛ F-TYPE 400 SPORT

СПЕЦИАЛЕН МОДЕЛ F-TYPE 400 SPORT

Уникалната комбинация от уверен дизайн и изключителна динамика прави F-TYPE 400 SPORT истински специален модел. Мощността и името му идват от 3,0-литровия двигател V6 с 400 к.с. и компресор суперчарджър, който можете да откриете само в този модел.

КУПЕ ИЛИ КАБРИОЛЕТ

Предлагат се стилове на каросерията купе и кабриолет. Всеки има собствен уникален характер, но и двата предлагат въодушевяваща динамика, свръхмодерно управление и ненадминато усещане, фокусирано върху водача.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

Създадено да предложи чисто удоволствие от шофирането, техническото съвършенство на F‑TYPE предоставя на автомобила широки възможности, за да отговори на потребностите на всеки водач и всяка пътна настилка.

F-TYPE Купе
F-TYPE Кабриолет

F-TYPE КУПЕ

Въодушевяваща динамика с всекидневна практичност. Истински спортен автомобил Jaguar.

F-TYPE КАБРИОЛЕТ

Въодушевяваща динамика с всекидневна практичност. Истински спортен автомобил Jaguar.