Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ФИНАНСОВИ УСЛУГИ JAGUAR

НИЕ ОПРОСТЯВАМЕ МАКСИМАЛНО ПОКУПКАТА НА ВАШИЯ JAGUAR

Да управляваш Jaguar е леко, ефирно удоволствие, съчетаващо вълнуваща динамика с пълен контрол. Покупката на Jaguar трябва да е също толкова лесна. Затова сме разработили широка гама финансови и застрахователни продукти, предназначени специално за собственици на Jaguar, заедно с някои полезни инструменти, които да ви помогнат да седнете зад волана на предпочетения от вас Jaguar.
За да получите повече информация относно оперативен и финансов лизинг, пишете ни на формата за контакт или се обадете на най-близкият до вас дилър.