Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

F-TYPE S КАБРИОЛЕТ

Още по-голяма мощност с подобаваща динамика на шофиране и звук на двигателя.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

380 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

5,5 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

275 км/ч

F-TYPE S подсилва вълнението благодарение на 3,0-литровия двигател V6 с компресор суперчарджър и 380 к. с., спортното окачване с адаптивна динамика и диференциал с ограничено приплъзване. Нека истинско спортно въодушевление да пробуди сетивата ви.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КУПЕТО Конфигурирайте своя F-TYPE S Запазете тест драйв

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ S

Можете да създадете перфектния за вас интериор благодарение на широката гама фино изработени материали, които се предлагат в различни луксозни комбинации. Можете да изберете дори цвета на осветлението да подхожда на настроението ви благодарение на програмируемото интериорно осветление на Jaguar за различни настроения.

СВЪРЗАНО УПРАВЛЕНИЕ

СВЪРЗАНО УПРАВЛЕНИЕ

Включва разширена гама усъвършенствани технологии на шофиране. F-TYPE S включва спирачки High Performance, спортно окачване с адаптивна динамика, диференциал с ограничено приплъзване и режим Програмируема динамика с дисплей Dynamic-i. Дълго пътешествие или бързо пътуване през града - шофирането на F-TYPE S винаги е удоволствие.

Разгледайте динамиката на управление
ПОРАЗИТЕЛЕН ВЪНШЕН ВИД

ПОРАЗИТЕЛЕН ВЪНШЕН ВИД

Впечатляващи 19-инчови алуминиеви джанти и отличителна емблема S на предницата и задницата на автомобила заявяват мощен устрем. F-TYPE S е истински спортен автомобил с уникална индивидуалност.

Разгледайте екстериора
СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

С ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,9 секунди и максимална скорост от 275 км/ч, 3,0-литровият двигател V6 с компресор суперчарджър и 380 к. с. предлага фина, плавна динамика.

Разгледайте технологията на двигателя
ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE S

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE S

Направете своя F‑TYPE уникално свой. Изберете цветовете на каросерията и покрива, както и джантите, които ги допълват. Персонализирайте стила на интериора, като изберете идеалните за вас седалки, текстури и и цветови комбинации. Благодарение на изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar, вашият F-TYPE става наистина индивидуален.

Конфигурирайте своя F-TYPE S