Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

F-TYPE S AWD Кабриолет

Изключително управление и въодушевяваща динамика. F-TYPE S AWD се откроява от останалите.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

380 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

5,1 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

275 км/ч

Предлагайки динамика с перфектна стабилност, F-TYPE S AWD преoдоставя изключително уверено управление при всякакви условия на шофиране. Оборудван с 8-степенната автоматична предавателна кутия Quickshift на Jaguar, осигуряваща бърза и лесна смяна на предавките, той включва диференциал с ограничено приплъзване и спортно окачване с адаптивна динамика.

Разгледайте купето Конфигурирайте своя F-TYPE S AWD Запазете тест драйв

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА S AWD

Можете да създадете перфектния за вас интериор благодарение на широката гама фино изработени материали, които се предлагат в различни луксозни комбинации. Можете да изберете дори цвета на осветлението да подхожда на настроението ви благодарение на програмируемото интериорно осветление на Jaguar за различни настроения.

СВЪРЗАНО УПРАВЛЕНИЕ

СВЪРЗАНО УПРАВЛЕНИЕ

Задвижването на всички колела прави F-TYPE S AWD спортен автомобил с още по-големи възможности. AWD работи съвместно със системата Интелигентна динамика на задвижване (IDD) на Jaguar, за да анализира постоянно поведението на автомобила, като засича предстоящо недозавиване или прекомерно завиване и регулира траекторията на автомобила в завои.

Разгледайте динамиката на управление
ПОРАЗИТЕЛЕН ВЪНШЕН ВИД

ПОРАЗИТЕЛЕН ВЪНШЕН ВИД

Предопределен за привлича погледи, F-TYPE S AWD е едновременно атлетичен и чувствен. С изваяния си повдигнат преден капак, въздуховоди в цвета на каросерията и 19-инчови алуминиеви джанти Volution, F-TYPE S AWD изглежда готов за скок.

Разгледайте екстериора
СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

С ускорение от 0 до 100 км/ч за 5,1 секунди и максимална скорост от 275 км/ч, 3,0-литровият двигател V6 с компресор суперчарджър и 380 к. с. предлага фина, плавна динамика. Активната изпускателна система с превключвател и възможност за ръчен контрол, която се предлага като стандартно оборудване за F-TYPE S AWD, позволява още по-активно участие на водача.

Разгледайте технологията на двигателя
ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE S AWD

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE S AWD

Направете своя F‑TYPE уникално свой. Изберете цветовете на каросерията и покрива, както и джантите, които ги допълват. Персонализирайте стила на интериора, като изберете идеалните за вас седалки, текстури и и цветови комбинации. Благодарение на изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar, вашият F-TYPE става наистина индивидуален.

Конфигурирайте своя F-TYPE S AWD