Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

F-TYPE R КУПЕ

Повече мощност. Повече динамика. Повече тръпка. F‑TYPE R е по-усъвършенстваният, чувствен и вълнуващ спортен автомобил.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

550 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

4,2 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

300 км/ч

F‑TYPE R е спортният автомобил, който е по-усъвършенстван, чувствен и вълнуващ. Задвижван е от невероятния 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к. с. на Jaguar, с въртящ момент от 680 Нм за истинска неподправена динамика, която е 100% използваема – ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,2 секунди.

Разгледайте кабриолета Конфигурирайте своя F-TYPE R Запазете тест драйв

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА R

Интериорът на F-TYPE R подсилва усещането за интимност. Темата R придава на автомобила уникална индивидуалност и включва декорация на централната конзола от Dark Linear алуминий. Насладете се на обгръщащите тялото седалки Performance с релефна емблема R на подглавника, с тапицерия от премиум кожа с двоен шев, които осигуряват по-голяма странична опора при по-активно шофиране.

СВЪРЗАНО УПРАВЛЕНИЕ

СВЪРЗАНО УПРАВЛЕНИЕ

При модела F-TYPE R системата Векторно разпределение на въртящия момент работи заедно със системата Електронен активен диференциал. Допълвайки се взаимно, те оптимизират сцеплението и способността за завиване и увеличават максимално усещането на волана и пъргавината.

Разгледайте динамиката на управление
ПОРАЗИТЕЛЕН ВЪНШЕН ВИД

ПОРАЗИТЕЛЕН ВЪНШЕН ВИД

R е интензивност. Той предлага повече. Впечатляващите 20-инчови алуминиеви джанти Gyrodyne придават на F-TYPE R мощен вид, който отговаря на динамиката му. Външно монтираният четворен ауспух отправя дръзко послание за спортен устрем и динамика.

Разгледайте екстериора
СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

F-TYPE R се възползва в пълна степен от изключително здравата си каросерия. Нейната твърдост осигурява крайната платформа за подобрения в окачването, които могат да приложат наличното сцепление и да впрегнат напълно огромната мощност на 5,0-литровия двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к. с.

Разгледайте технологията на двигателя
ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE R

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE R

Направете своя F‑TYPE уникално свой. Изберете цветовете на каросерията и покрива, както и джантите, които да ги допълват. Персонализирайте стила на интериора, като изберете идеалните за вас седалки, текстури и и цветови комбинации. Благодарение на изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar, вашият F-TYPE става наистина индивидуален.

Конфигурирайте своя F-TYPE R