Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ДИНАМИКА

Откликващи двигатели с компресор суперчарджър. Олекотена алуминиева конструкция. Усъвършенствано окачване. F-TYPE е истински автомобил с високи показатели.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

Здравата, олекотена алуминиева каросерия на F‑TYPE представлява идеалната платформа за спортен автомобил. Тя позволява на фино настроената система на окачване с двойни носачи да осигурява прецизен контрол и е идеалното допълнение към гамата двигатели с високи показатели на F‑TYPE.

Конфигурирайте своя F-TYPE

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Системата за задвижване на всички колела (AWD) на F‑TYPE предлага динамика с перфектна стабилност и осигурява уверено управление по всякакви пътни настилки. Налична с автоматични трансмисии Quickshift, тя прави F‑TYPE S AWD, F‑TYPE R AWD и F‑TYPE SVR най-проходимите спортни автомобили.

ШАСИ И ОКАЧВАНЕ

ШАСИ И ОКАЧВАНЕ

Алуминиевата каросерия на модела F-TYPE създава изключително стабилна платформа, от която изработеното изцяло от алуминий окачване с двойни носачи може да контролира автомобила. Със система от амортисьори, оптимизирана за най-доброто партньорство между динамика и финес, тя осигурява идеалната комбинация от контрол, пъргавина и обратна връзка за изключително комфортна возия.

КАРБОНО-КЕРАМИЧНИ СПИРАЧКИ

КАРБОНО-КЕРАМИЧНИ СПИРАЧКИ

Ексклузивната карбоно-керамична спирачна система на Jaguar се предлага като допълнително оборудване за F‑TYPE S, F‑TYPE R и F‑TYPE SVR. Тя е най-мощната спирачна система, оборудвана някога в несъстезателен автомобил Jaguar, и предлага 21 кг намаление на теглото. С по-голяма устойчивост срещу износване, тя предлага високи нива на постоянна динамика в най-трудните условия на шофиране.