Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

Интериор

В F-TYPE вие и автомобилът ставате едно цяло. Всеки аспект от конфигурацията му 1+1 е предназначен да създава връзка. Той ви обгръща и издига усещането ви при шофиране до нови висоти.

Интериорът на F-TYPE излъчва съчетание на функционална ергономичност и спортен стил благодарение на прецизно обмислената архитектура на кокпита, изчистените бутони за управление и ясния инструментален панел.

Интериорът е освежен за по-голяма изтънченост, като водачът остава във фокуса. Всеки елемент е преосмислен. Новите издължени, олекотени седалки са най-голямата промяна, като седалките Performance вече предлагат опция за охлаждане. Подобрения дори в най-малките детайли като нови покрития на конзолата и хромирани акценти на вратите и волана засилват усещането за лукс.

Конфигурирайте своя F-TYPE Информирайте ме
ОРИЕНТИРАНИ КЪМ ВОДАЧА КОНТРОЛИ

ОРИЕНТИРАНИ КЪМ ВОДАЧА КОНТРОЛИ

Инструментите са опростени, ясни и лесноразбираеми с два големи аналогови циферблата, които са типични за спортните автомобили. Дизайнът на волана с три спици включва основни функции за лесен контрол. При моделите с автоматична трансмисия монтираните зад волана пера ви позволяват да избирате предавките последователно с върха на пръстите си без да сваляте ръце от волана.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

С изключителни варианти за избор, интериорът на F-TYPE е възможност за индивидуално изразяване. Персонализирайте стила на интериора, като изберете между разнообразни шевове, материали и цветови комбинации. Лесно е да превърнете F-TYPE във вашия идеален спортен автомобил.

Конфигурирайте своя F-TYPE

ОЛЕКОТЕНИ СЕДАЛКИ

Новите седалки Sport и Performance на F-TYPE са проектирани по модела на спортните автомобили. Олекотената магнезиева конструкция на седалките спестява над 8 кг* тегло спрямо моделите от предишното поколение. Тяхната аеродинамична форма заема по-малко място, позволявайки повече пози на сядане. Седалките Performance осигуряват по-голяма странична опора при динамично шофиране и опция за охлаждане за по-голям комфорт.

*Сравнително спестяване на тегло със седалки Performance.

ПРОГРАМИРУЕМО АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ПРОГРАМИРУЕМО АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ

След натискане на бутона Start интериорът на F-TYPE оживява с каскада от светлина. Програмируемото амбиентно осветление добавя още по-голяма персонализация с избор от цветовете Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral или Red, за да е в унисон с настроението или стила ви. При включване на Динамичен режим осветлението в зоната на дръжките на вратите, централната конзола и инструменталния клъстер преминава рязко в цвят Red.

БАГАЖНО ПРОСТРАНСТВО

БАГАЖНО ПРОСТРАНСТВО

Проектирали сме багажното отделение на F-TYPE купе така, че да създадем спортен автомобил, подходящ за всеки начин на живот. Багажното му отделение може да се конкурира с някои добре познати семейни хечбеци - до 408 литра. За по-лесен достъп, задната врата може да се отваря и затваря само с едно докосване на бутон чрез опционалната функция за електрическо управление*.

*Само за купе.