Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

Интериор

В F-TYPE вие и автомобилът ставате едно цяло. Всеки аспект от конфигурацията му 1+1 е предназначен да създава връзка. Той ви обгръща и издига усещането ви при шофиране до нови висоти.

Интериорът на F-TYPE излъчва съчетание на функционална ергономичност и спортен стил благодарение на прецизно обмислената архитектура на кокпита, изчистените бутони за управление и ясния инструментален панел. Интериорът е проектиран с мисъл за водача, а богатият избор от цветове и текстури ви дава възможност да изразите своята индивидуалност.

Конфигурирайте своя F-TYPE Информирайте ме
ОРИЕНТИРАНИ КЪМ ВОДАЧА КОНТРОЛИ

ОРИЕНТИРАНИ КЪМ ВОДАЧА КОНТРОЛИ

Инструментите са опростени, ясни и лесноразбираеми с два големи аналогови циферблата, които са типични за спортните автомобили. Дизайнът на волана с три спици включва основни функции за лесен контрол. При моделите с автоматична трансмисия монтираните зад волана пера ви позволяват да избирате предавките последователно с върха на пръстите си без да сваляте ръце от волана.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

В основата на F-TYPE е заложен типичният британски характер, но уникалната индивидуалност на автомобила е във ваши ръце. Опциите, които избирате, създават автомобила, в който ще се влюбите. Персонализирайте стила на интериора, като изберете от разнообразие от опции за седалки, текстури и цветови комбинации. С изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar вашият F-TYPE става наистина индивидуален - вашият идеален спортен автомобил, вашият перфектен F-TYPE.

Конфигурирайте своя F-TYPE
ЛУКСЪТ НА ПО-ГОЛЯМОТО ПРОСТРАНСТВО

ЛУКСЪТ НА ПО-ГОЛЯМОТО ПРОСТРАНСТВО

Щедрият капацитет за товарене на багаж до 408 литра на F-TYPE Coupé е достатъчно голям, за да побере пълен комплект багаж или до два комплекта стикове за голф.

ВЪЗДУШЕН ДЕФЛЕКТОР

ВЪЗДУШЕН ДЕФЛЕКТОР

Въздушният дефлектор, разположен между ролбарите за защита против преобръщане, намалява шума от вятъра за още по-спокойно пътуване със свален покрив.

ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА ЗА ВЕНТИЛАЦИЯ

ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА ЗА ВЕНТИЛАЦИЯ

Дизайнът на кокпита осигурява добра видимост с минимално отвличане на вниманието. Водачът трябва да има отлична видимост на пътя отпред. Интелигентната система за вентилация, част от усъвършенствания климатроник, е с незабележими, двойни централни въздуховоди, които автоматично се издигат от арматурното табло само при необходимост и се прибират обратно след употреба.

ПРОГРАМИРУЕМО АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ПРОГРАМИРУЕМО АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ

След натискане на бутона Start F-TYPE оживява с каскада от светлина чрез ключа за избор на осветление на конзолата. Програмируемото амбиентно осветление, стандартно оборудване за моделите F-TYPE S, F-TYPE R и F‑TYPE SVR, добавя още по-голяма персонализация с избор от цветове Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral или Red, за да е в унисон с настроението или стила ви. При включване на Динамичен режим осветлението в зоната на дръжките на вратите, централната конзола и инструменталния клъстер преминава рязко в цвят Red.