Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

В унисон с характера му на спортен автомобил, усъвършенстваната технология на F‑TYPE ви осигурява безопасност, непрекъсната свързаност и постоянно забавление.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

Чрез свръхмодерни технологии и прецизно конструирани аудио системи F-TYPE свързва, информира и забавлява по забележителен начин.

ИНТУИТИВНИ ВИЗУАЛНИ КОНТРОЛИ

8-инчовият цветен сензорен екран на F-TYPE е вашата единствена точка на взаимодействие с информационно-развлекателната система InControl. Това ви дава пряк контрол върху навигацията, музиката, телефона, климатроника и много други допълнителни системи в помощ на водача, включително помощ при паркиране и системата Програмируема динамика.

INCONTROL

INCONTROL

Животът ви е свързан, както и вашият F-TYPE. Изцяло новата серия Jaguar InControl предоставя най-новите технологии, свързващи вас и автомобила ви с външния свят.

INCONTROL REMOTE

INCONTROL REMOTE

InControl Remote на Jaguar включва SOS Emergency Call, която в критична ситуация автоматично ще насочи съответните служби към точното ви местонахождение.

Breakdown Call предлага и функцията Optimised Jaguar Assistance, която излъчва вашето местонахождение и диагностични данни за автомобила, за да сведе до минимум закъсненията по време на пътуване.

ПРИЛОЖЕНИЕ INCONTROL REMOTE

ПРИЛОЖЕНИЕ INCONTROL REMOTE

Приложението InControl Remote ви позволява да следите и да си взаимодействате с вашия F-TYPE от смартфона си. То ви предоставя жизнено важна информация и статистически данни за автомобила, включително неговото местонахождение и дали има отворени или отключени врати и прозорци. Приложението може също да стартира двигателя и да настрои предварително климатика, да заключи и отключи автомобила, да локализира вашия F-TYPE на карта или чрез използване на функцията за звукова и светлинна индикация.

INCONTROL SECURE*

INCONTROL SECURE*

InControl Secure ви осигурява пълно спокойствие, като засича всяко неразрешено движение на вашия F-TYPE. Приложението ви предупреждава чрез вашия смартфон, а кол-центърът за сигурност се свързва с властите, за да посочи местонахождението на автомобила.

*InControl Secure се предлага като допълнително оборудване и осигурява проследяване в случай на кражба и уведомления чрез вашия смартфон и кол-центъра за сигурност. То се предлага като допълнителен абонамент за срока на гаранцията. След изтичане на гаранционния срок могат да се приложат допълнителни абонаментни такси. Моля, проверете при вашия местен търговец за наличност и варианти за вашия местен пазар.

INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps свързва смартфона ви със сензорния екран в автомобила, което означава, че можете да сте свързан безопасно към смартфона си, дори когато сте в автомобила. InControl Apps ви позволява да управлявате съвместими приложения на сензорния си екран, осигурявайки безопасно и удобно използване на приложения, които са били оптимизирани специално за употреба в автомобил.

ЗНАЕТЕ КЪДЕ ОТИВАТЕ

ЗНАЕТЕ КЪДЕ ОТИВАТЕ

Навигационните упътвания улесняват планирането на пътувания и следването на маршрути, благодарение на гласови упътвания завой след завой и изглед на кръстовища. Функцията Dead-reckoning може да определи точното местоположение на автомобила, дори когато сигналите от GPS вече не се улавят - което е идеално за централните части на града или при шофиране през тунели.

КРИСТАЛНО ЯСЕН РАДИО СИГНАЛ

КРИСТАЛНО ЯСЕН РАДИО СИГНАЛ

Без пращене, без пукане, без загуба на качество, F-TYPE предлага като допълнително оборудване кристално ясен цифров DAB радиоприемник за отчетлив звук и чист сигнал.

АУДИО ОБОРУДВАНЕ

АУДИО ОБОРУДВАНЕ

Три мощни аудио системи пробуждат кокпита с невероятния си, богат звук. Страхотната аудио система на Jaguar придава дълбочина и мощ на забавлението в автомобила, благодарение на 6 високоговорителя, 180-ватова мощност и 8 канала. Две системи с усъвършенствани характеристики бяха създадени в сътрудничество с британските аудио експерти MeridianTM специално за F-TYPE.

СЕНЗОРНА СИСТЕМА ЗА КОНТАКТ С ПЕШЕХОДЕЦ

СЕНЗОРНА СИСТЕМА ЗА КОНТАКТ С ПЕШЕХОДЕЦ

Предпазва хората извън автомобила, както и тези в него. Ако автомобилът има контакт с пешеходец, нашата водеща в бранша система Pedestrian Contact Sensing е проектирана автоматично да повдигне предния капак, за да смекчи евентуален удар.

ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА STOP/START

ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА STOP/START

Всички двигатели на F-TYPE се предлагат с интелигентната система Stop/Start. Тя изключва двигателя, когато спрете напълно, и го рестартира незабавно, когато е необходимо. Това спомага за пестене на гориво, особено при шофиране в градски условия.