Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ЕКСТЕРИОР

Мощният силует и красивите пропорции на F-TYPE разкриват неговия произход - най-новото попълнение в емблематичното родословие от високоефективни спортни автомобили Jaguar.

Мощният силует и красивите пропорции на F-TYPE разкриват неговия произход - най-новото попълнение в емблематичното родословие от високоефективни спортни автомобили Jaguar. Отчасти той е изваян от самия вятър, оформен с помощта на свръхмодерния метод за моделиране Изчислителна динамика на флуидите на Jaguar. Аеродинамичната ефективност е елегантно внедрена в каросерията и осигурява по-голяма притискаща сила и отлична стабилност при високи скорости.

Конфигурирайте своя F-TYPE Информирайте ме

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Преден сплитер под радиаторната решетка и задни обтекатели направляват въздушния поток по дъното на каросерията, а отварящият се заден спойлер се вдига автоматично при високи скорости, като увеличава притискащата сила и намалява въздушното съпротивление. Дори дръжките на вратите се прибират, когато не са необходими и благодарение на този плосък дизайн въздушният поток преминава безпрепятствено по страните на F-TYPE.

СГЪВАЕМ ПОКРИВ

СГЪВАЕМ ПОКРИВ

Дори покривът е бърз – вдига се или се спуска само за 12 секунди при скорости до 48 км/ч. Изработен от композитни материали с подобрена акустика, специално предназначени да намаляват шума от вятъра и пътя, текстилният покрив, допринасящ за по-ниското тегло на автомобила, допълва високите показатели на F-TYPE.

Благодарение на изравненото с рамката задно стъкло с подгряване и компактния багажник, задницата на F-TYPE е ниска и елегантна, което прави ненужно покривалото за задните седалки и още повече олекотява теглото.

ПОКРИВИ НА КУПЕ ПО ИЗБОРАЛУМИНИЕВ ПОКРИВ

За постигане на съвършения външен вид на купе, алуминиевият покрив на F‑TYPE е също толкова здрав и олекотен, колкото и останалата част от автомобила. Той представлява идеалното допълнение като цвят, стил и гама към въздействащия профил на F-TYPE. Алуминиевият покрив на F‑TYPE е изражение на най-чистата форма на спортен автомобил.

ПАНОРАМЕН СТЪКЛЕН ПОКРИВ

Панорамният покрив по цялата ширина на автомобила, който се предлага като допълнително оборудване, внася още повече естествена светлина и ефирност в интериора. Ако пък пожелаете по-голямо уединение, покривът е снабден с ръчно изтегляща се затъмняваща щора.

ПОКРИВ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА

С външни и вътрешни панели от карбонови влакна, споени, за да образуват здрава, но същевременно лека покривна конструкция, покривът от карбонови влакна, който се предлага като допълнително оборудване, е 20% по-лек от стандартния алуминиев покрив. Той представлява сплитка от въглеродни влакна, видима през плътното, висококачествено лакирано покритие.

ПРИБИРАЩИ СЕ ДРЪЖКИ НА ВРАТИТЕ

ПРИБИРАЩИ СЕ ДРЪЖКИ НА ВРАТИТЕ

Дръжките на вратите на F-TYPE се прибират, когато не са необходими, и благодарение на техния плосък дизайн въздушният поток преминава безпрепятствено по страните.

ПРЕДНИ ФАРОВЕ НА F-TYPE

ПРЕДНИ ФАРОВЕ НА F-TYPE

С адаптивните предни светлини, предлагани като допълнително оборудване за модела F-TYPE, виждате по-надалеч и шофирането през нощта е по-безопасно. Тази усъвършенствана система измерва скоростта на автомобила и ъгъла на волана, като завърта предните фарове с до 14 градуса навън и с до 7 градуса навътре, което подобрява видимостта в завой.

С помощта на сензор, монтиран отпред на огледалото за обратно виждане, интелигентната система за дълги светлини, която се предлагана като допълнително оборудване, автоматично превключва между дълги и къси светлини.

ЗАДНИ LED ФАРОВЕ

ЗАДНИ LED ФАРОВЕ

Задните фарове се извиват от страните на автомобила, а тънкостта им се дължи на елегантната LED технология. Отзад, те придават на F-TYPE усещане за широта и красиво динамични пропорции. Те стигат до пълния си капацитет на светене по-бързо от конвенционалните крушки, което дава време за реакция на водачите зад вас.

ПРЕДНИ ФАРОВЕ НА F‑TYPE

Сякаш готови за скок, скосените назад предни фарове на F-TYPE поддържат котешка енергия. Удължената им форма се слива с аеродинамичните линии на F-TYPE, като ги прави видими и отпред, и отстрани. HID ксеноновите предни фарове с двойна функция генерират силен бял лъч за късите и дългите светлини, комбинирани в едно тяло, а дневните LED светлини с J-образен контур създават отличителен светлинен почерк през нощта.