Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ТЕХНОЛОГИИ НА ДВИГАТЕЛЯ

F-TYPE предлага два високо усъвършенствани двигателя, всеки с две мощности – 3,0-литров V6 с 340 к. с., 3,0-литров V6 с 380 к. с., 5,0-литров V8 с 550 к. с. и 5,0-литров V8 с 575 к. с.

Всеки двигател е оборудван с винтов компресор суперчарджър на Рут, който поддържа компактните му размери. Всеки F‑TYPE е стандартно оборудван с бързо-реагиращата интелигентна система Stop/Start, която подобрява икономията на гориво, особено при градско шофиране. Наличен както с автоматична, така и с механична трансмисия, има F‑TYPE, който подхожда идеално на вашия стил.

Конфигурирайте своя F-TYPE Информирайте ме
СПИРАЩА ДЪХА МОЩНОСТ

СПИРАЩА ДЪХА МОЩНОСТ

Мощен и фин, за вълнуващо и удовлетворяващо шофиране. Усъвършенстваният контрол на увеличено подаване на мощност на компактния компресор суперчарджър и вторичната дроселова клапа осигуряват мигновен изблик на мощност при ускоряване.

МЕХАНИЧНА И АВТОМАТИЧНА ТРАНСМИСИЯ

За ентусиазираните водачи F-TYPE и F-TYPE S предлагат олекотена 6-степенна механична предавателна кутия, специално проектирана според изискванията за динамика на този вълнуващ спортен автомобил. Или може да изберете нашата 8-степенна автоматична предавателна кутия Quickshift, която предлага ненадминато съчетание на светкавично бърза смяна на предавките и невероятен финес. Предлага се за всеки F‑TYPE и включва осем степени през малък интервал, които поддържат по-дълго двигателя в най-ефективния му обхват на обороти.

ЗВУКЪТ НА ЕДИН СПОРТЕН АВТОМОБИЛ

ЗВУКЪТ НА ЕДИН СПОРТЕН АВТОМОБИЛ

Спортният ауспух се предлага като стандартно оборудване за F‑TYPE и F‑TYPE S. Активни обходни клапани позволяват на отработените газове да излязат по-директно, генерирайки по-дълбок, драматичен звук.

F‑TYPE R е оборудван с активна изпускателна система с превключвател и възможност за ръчен контрол за още по-активно участие на водача.

Активната изпускателна система с превключвател на модела SVR е изработена от титаний и никелови сплави, което води до намаляване на теглото на автомобила с 12 кг и звук на суперавтомобил.