Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

F-TYPE BRITISH DESIGN EDITION КУПЕ

Апотеоз на Jaguar F-TYPE и неговия британски дух и стил – демонстрация на дизайн, майсторска изработка, иновации и динамика.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

380 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

4,9 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

275 км/ч

Уникален отвътре и отвън, с фини елементи на дизайна с британския флаг, British Design Edition съчетава усъвършенстваните технологии за шофиране на F-TYPE S с много характеристики на F-TYPE R, вдъхновени от динамиката. Наличен със задвижване на задните или на всички колела, както и с механична или автоматична трансмисия, този специален F-TYPE предлага въодушевяващата мощност на Jaguar, свръхмодерно управление и авангардни технологии.

Разгледайте кабриолета Конфигурирайте своя F-TYPE British Design Edition Запазете тест драйв

БРИТАНСКИ ФИНЕС

Фокусираният върху водача интериор на British Design Edition се откроява с редица детайли на стайлинга, които не присъстват в никой друг F-TYPE. Те включват покритие на конзолата от карбонови влакна и пластини на праговете с надпис British Design Edition.

ИЗБОР НА ЗАДВИЖВАНЕ

ИЗБОР НА ЗАДВИЖВАНЕ

F‑TYPE British Design Edition се предлага със задвижване на задните колела или със задвижване на всички колела. Така че, независимо дали желаете задвижване на истински спортен автомобил или повече възможности при всякакви условия на шофиране, този специален F‑TYPE може да ви предложи стил, отговарящ на вашите нужди.

Разгледайте динамиката на управление
ДЕТАЙЛИТЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКАТА

ДЕТАЙЛИТЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКАТА

Сгушено до уникалната релефна емблема S на седалките с тапицерия от премиум кожа ще откриете едно малко, но важно допълнение – британски флаг. Това е едно от серията фини подобрения в дизайна на този F‑TYPE, които ще откриете в цялата гама British Design Edition.

Разгледайте интериора
СПИРАЧКИ SUPER PERFORMANCE

СПИРАЧКИ SUPER PERFORMANCE

Спирачната система Jaguar Super Performance с червени спирачни апарати предлага върхови спирачни възможности и стилен щрих. Тя включва 380-мм предни и 376-мм задни дискове. Черни спирачни апарати се предлагат като допълнително оборудване.

Разгледайте динамиката
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE BRITISH DESIGN EDITION

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE BRITISH DESIGN EDITION

Този модел е апотеоз на британския характер на F‑TYPE, но уникалната индивидуалност на автомобила е във ваши ръце.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE BRITISH DESIGN EDITION