Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

АКСЕСОАРИ

Финални щрихи, които правят F-TYPE истински ваш.

Аксесоарите на Jaguar ви позволяват да персонализирате своя F-TYPE според вкуса, начина на живот и интересите си. Добавете своята индивидуалност, за да го направите перфектния за вас F-TYPE. Вижте, а после конфигурирайте мечтания F-TYPE или разгледайте нашия онлайн каталог за аксесоари, за да видите пълната гама.

Конфигурирайте своя F-TYPE Каталог за аксесоари

КАРБОНОВИ ВЛАКНА

Проектирани, конструирани и изпитани от Jaguar, за да подчертаят уверения външен вид на F-TYPE, аксесоарите от карбонови влакна предлагат съвършеното обновяване на стайлинга, вдъхновено от динамиката.

АКСЕСОАРИТЕ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА ВКЛЮЧВАТ:

АКСЕСОАРИТЕ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА ВКЛЮЧВАТ:

Добавете още повече интензивност към динамичния характер на своя F-TYPE благодарение на ползите, които предлагат карбоновите влакна по отношение на издържливост и намаляване на теглото. Гамата аксесоари от карбонови влакна включва странични електроуправляеми въздухозаборници, ламели на предния капак, капаци на огледалата, както и ролбари.

Конфигурирайте своя F-TYPE

ИНТЕРИОР

Превърнете интериора на F-TYPE в свое собствено пространство с гама премиум аксесоари, които добавят лукс, стил и неповторима индивидуалност.

АКСЕСОАРИТЕ ЗА ИНТЕРИОРА ВКЛЮЧВАТ:

АКСЕСОАРИТЕ ЗА ИНТЕРИОРА ВКЛЮЧВАТ:

Подчертайте интериора на своя F-TYPE с висококачествени аксесоари, които добавят прецизен финален щрих и могат да изразят вашата индивидуалност. Изберете от гама, включваща приветливия блясък на осветените пластини на праговете, хладните на допир алуминиеви пера за бърза смяна на предавките с върха на пръстите и лукса и удобството на премиум мокетни стелки, които могат да бъдат допълнени с дълговлакнеста премиум постелка за багажното отделение.

Конфигурирайте своя F-TYPE
АКСЕСОАРИТЕ ЗА ЕКСТЕРИОРА ВКЛЮЧВАТ:

АКСЕСОАРИТЕ ЗА ЕКСТЕРИОРА ВКЛЮЧВАТ:

Аксесоарите за F-TYPE са проектирани и конструирани за оптимални резултати. Създадена да е в пълен унисон с F-TYPE за максимален финес, гамата включва въздушен дефлектор, който намалява теченията и турбуленцията в кокпита на F-TYPE кабриолет. Предлага се и багажник за ски, който свежда до минимум шума от вятъра и съпротивлението на въздуха, като увеличава комфорта в купето и икономията на гориво.

Конфигурирайте своя F-TYPE

ЕКСТЕРИОР

Красив, мощен – F-TYPE е истински спортен автомобил с високи показатели. Освен това е лесно да превърнете F-TYPE в практичен спортен автомобил благодарение на гамата премиум аксесоари, създадени да увеличат капацитета, комфорта и функционалността.