Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

JAGUAR GEAR - АКСЕСОАРИ

Финални щрихи, които правят F-TYPE истински ваш.

Jaguar Gear – Аксесоарите ви позволяват да персонализирате своя F-TYPE според вкуса, начина на живот и интересите си. Вижте, а после конфигурирайте мечтания F-TYPE или разгледайте нашия онлайн каталог за аксесоари, за да видите пълната гама.

Конфигурирайте своя F-TYPE Каталог за аксесоари

АКСЕСОАРИ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА SILVER WEAVE

Добавете още повече интензивност към динамичния характер на своя F-TYPE с тези олекотени аксесоари, вдъхновени от динамиката. Гамата аксесоари от карбонови влакна Silver Weave включва странични въздухозаборници, ламели на предния капак, капаци на огледалата и ролбари.

Конфигурирайте своя F-TYPE

АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА

Подобрете интериора на F-TYPE и дайте израз на своята индивидуалност с тези премиум аксесоари. Изберете от гама, включваща приветливия блясък на персонализираните осветени пластини на праговете, хладните на допир алуминиеви пера за бърза смяна на предавките с върха на пръстите и динамичното усещане на висококачествения селектор за смяна на предавките с горна част от карбонови влакна с гланцирано покритие.

Конфигурирайте своя F-TYPE

АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

F-TYPE е истински спортен автомобил с високи показатели. Но е лесно да превърнете F-TYPE и в практичен спортен автомобил благодарение на гамата премиум аксесоари, създадени да увеличат капацитета, комфорта и функционалността. Създадена да е в пълен унисон с F-TYPE за максимален финес, гамата включва въздушен дефлектор*, който намалява теченията и турбуленцията в кокпита на F-TYPE кабриолет. Практичният багажник за ски, монтиран отзад, е безопасна и сигурна система на Jaguar за транспортиране на зимна спортна екипировка. Ролбари в цвят Gloss Black също са налични за допълнителен щрих елегантен стил.
*Стандартно оборудване при F-TYPE R и F-TYPE SVR кабриолет.

Конфигурирайте своя F-TYPE

Можете да изберете своя модел F-TYPE и да добавите опции и аксесоари, когато го конфигурирате. А ако искате да погледнете отвъд нашите готови предложения и да персонализирате своя F-TYPE още повече, защо не разгледате пълния ни онлайн каталог?
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ F-TYPE КАТАЛОГ ЗА АКСЕСОАРИ