Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

F-TYPE 400 SPORT Кабриолет

Всеки F-TYPE се откроява от тълпата, но специалният модел F-TYPE 400 SPORT наистина не може да се пропусне.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

400 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

4,9 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

275 км/ч

Предлаган само за една моделна година и уникален отвътре и отвън, F-TYPE 400 SPORT притежава ексклузивна комбинация от стил и динамика, които го отличават от всеки друг F-TYPE. Той се задвижва от 3,0-литровия двигател V6 с 400 к.с. и компресор суперчарджър, който е наличен само при този специален модел.

Разгледайте купето Конфигурирайте своя F-TYPE

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

Елегантният интериор на F-TYPE 400 SPORT включва премиум кожени седалки Performance, акцентирани с отличителен шев в цвят Yellow или Cirrus. Воланът, покритието на конзолата, бродираните подглавници и праговете също носят ексклузивния мотив 400 SPORT.

ТЕХНОЛОГИИ НА УПРАВЛЕНИЕ

F-TYPE 400 SPORT включва редица усъвършенствани технологии на управление, които подхождат на усъвършенствания му стил. Адаптивна динамика, 380-милиметрови предни и 376-милиметрови задни дискове и режим Програмируема динамика са стандартно оборудване.

Разгледайте динамиката на управление

ИЗБОР НА ЦВЕТОВЕ

За да се допълни изключителния му стил, F-TYPE 400 SPORT е наличен само в следните металически цветове: Yulong White, Indus Silver и Santorini Black.

Разгледайте екстериора

СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

F-TYPE 400 SPORT се задвижва от 3,0-литров двигател V6 с 400 к.с. и компресор суперчарджър, който е уникален за този модел.

Разгледайте технологията на двигателя

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE

Направете своя F‑TYPE уникално свой. Изберете цветовете на каросерията и покрива, както и джантите, които ги допълват. Персонализирайте стила на интериора, като изберете идеалните за вас седалки, текстури и и цветови комбинации. Благодарение на изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar, вашият F-TYPE става наистина индивидуален.

Конфигурирайте своя F-TYPE