Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

F-PACE PURE

Същността на F-PACE. Динамика на Jaguar, пъргаво управление и практичност.
CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км

Едва 126 при механична трансмисия
Едва 134 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км

До 4,8 при механична трансмисия
До 5,1 при автоматична трансмисия

F-PACE Pure съчетава иновации и функционалност с вълнението от пъргавината на спортен автомобил. С възможност за избор от усъвършенствани бензинови или дизелови* двигатели и автоматична или механична* трансмисия, има F-PACE Pure за всеки начин на живот.

*В зависимост от пазара

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ

КАЧЕСТВО НА JAGUAR

Съчетаващо съвременен дизайн и покрития и материали от най-високо качество, изключително просторното купе на F-PACE Pure включва предни седалки с 8-степенно регулиране като стандартно оборудване.

ТЪНКОСТТА Е В ДЕТАЙЛИТЕ

Щом седнете в F-PACE Pure, забелязвате изящно изработените детайли. От модерната елегантност на металните прагове на вратите с надпис Jaguar и покрития на вратите в цвят Gloss Black до кокпита с щедри пропорции и удобните седалки.

Разгледайте интериора

ВАШИЯТ КОМАНДЕН ЦЕНТЪР

В основата на F-PACE е информационно-развлекателната система Touch с 8" сензорен екран, съвременен графичен дизайн и интуитивно управление. Тя поставя функции, включително аудио, климатроник и сателитна навигация*, на върха на пръстите ви.

*Допълнителна характеристика (В зависимост от пазара).

Разгледайте Технологиите в автомобила

ЕКСТЕРИОРЕН СТИЛ

От уверената, изправена предна решетка до атлетичния преден капак и ясно очертани задни хълбоци, F-PACE е мощен SUV, който има ДНК-то на спортен автомобил. Забележителният му външен вид се допълва от 18-инчови алуминиеви джанти, кантове на стъклата в цвят Satin Black и привличащи погледа хромирани странични въздухозаборници.

Разгледайте Екстериор

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА PURE

Открийте повече за Pure.

ВИЖТЕ Техническите характеристики

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Пригодете F-PACE спрямо вашия начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

Разгледайте Аксесоари