Logo jaguar mobile

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ F-PACE

Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
CO2 ЕМИСИИ (г/км)

Едва 129 при механична трансмисия
Едва 139 при автоматична трансмисия

УСКОРЕНИЕ

0-100 км/ч за 5,5 сек.*
3,0-литров двигател V6P, 380 к. с., AWD, автоматична трансмисия

F-PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира максимално въодушевление от шофирането и икономичност.Технологически усъвършенстван до самата си същност, F-PACE се грижи за вашата безопасност, свързаност и забавление. Той притежава възможности за всякаква пътна настилка и капацитета за шофиране всеки ден. F-PACE е Jaguar за вас, Jaguar за вашето семейство.

Конфигурирайте свой модел Заявка за тест драйв

ДИЗАЙН, ВДЪХНОВЕН ОТ F-TYPE

ДИЗАЙН, ВДЪХНОВЕН ОТ F-TYPE

ДНК НА СПОРТЕН АВТОМОБИЛ

Вдъхновен от F-TYPE, новият Jaguar F-PACE е мощен кросоувър, притежаващ ДНК-то на спортен автомобил. От издутия преден капак до ясно очертаните задни хълбоци, мощният му външен вид го откроява от останалите автомобили и кара всички да извръщат глави след него, когато се появи на пътя. F-PACE преоткрива енергията, силата и изчистените форми на F-TYPE.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
ПРАКТИЧНОСТ

ПРАКТИЧНОСТ

ПРАКТИЧНОСТ И ПРОСТОР

F-PACE притежава водеща в класа вместимост на багажника от 650 литра и многофункционална конфигурация за сгъване на задните седалки 40:20:40.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

F-PACE ви предоставя свръхмодерни технологии като Head-up дисплей и Activity Key, както и усъвършенствани системи в помощ на водача, за да направи всяко пътуване по-лесно и по-спокойно. Това включва усъвършенстваната мултимедийна система InControl, която ви забавлява и се грижи винаги да сте свързани с външния свят.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
ДИНАМИКА

ДИНАМИКА

МОЩНОСТ И ИКОНОМИЧНОСТ

Запознайте се с нашата гама двигатели, включваща 3,0-литровия бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър и мощност 380 к. с. и новия 2,0 литров, 4-цилиндров дизелов двигател Ingenium с турбокомресор и мощност 180 к. с., който може да постигне разход на гориво от 4,9 л/100 км и CO2 емисии от едва 129 г/км.

ВИЖТЕ КАК F-PACE ВЪЛНУВА СЕТИВАТА

Когато сензационната динамика срещне драматичния външен вид, резултатът е чисто въодушевление. Прибавете ежедневна практичност и получавате изцяло новия F-PACE, SUV автомобилът на Jaguar.

гледам видео

ГАМАТА F-PACE

ГАМАТА F-PACE

Разгледайте серията F-PACE и открийте перфектната за вас комбинация от мощност, стил и практичност.

СРАВНЕТЕ МОДЕЛИ F-PACE

F-PACE PURE

Същността на F-PACE. Енергична мощност, пъргавоуправлениеи практичност.

F-PACE PRESTIGE

Допълнителен лукс с красиво изработен интериор, включващ кожена тапицерия.

F-PACE PORTFOLIO

Апогеят на лукса във F-PACE – елегантен, изтънчен и с безброй свръхмодерни технологии.

F-PACE R-SPORT

Самоуверен спортен стил със спортно оборудване на екстериора и специални спортни седалки.

F-PACE S

За чиста спортна динамика, изберете между 3,0-литров дизелов двигател V6 с турбокомпресор и мощност 300 к.с. или 3,0-литров бензинов V6 с компресор суперчарджър и мощност 380 к.с.

F-PACE FIRST EDITION

Вдъхновен от модела C-X17 Concept, F-PACE First Edition предлага изключителна детайлност на дизайна, характеристики с високи спецификации и набор от двигатели - 3,0-литров дизелов* V6 с турбокомпресор и мощност 300 к.с. или 3,0-литров бензинов V6 с компресор суперчарджър и мощност 380 к.с.