Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

ИНТЕРИОР

Интериорът на F-PACE съчетава елегантност и спортен дух по последна дума на съвременния дизайн.

НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

F-PACE разполага с обширна гама ръчно подбрани кожени тапицерии и изтънчени покрития. Тези премиум материали осигуряват на F-PACE едни от най-изчерпателните интериорни решения в неговия клас. За вас това е перфектната възможност да създадете пространство, което отразява личния ви стил.

Конфигурирайте свой модел

СПОРТЕН ЛУКС

Интериорът на F-PACE ви посреща с изтънченост и дързък спортен стил. Направете своя избор от гамата луксозни цветове и материали.

КАЧЕСТВО И МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА

F-PACE разполага с едни от най-изчерпателните интериорни решения в своя клас и ви предоставя съвременна британска изработка, ръчно подбрани премиум материали, меки кожи и изтънчени покрития.

ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА РАЗЛИЧНИ НАСТРОЕНИЯ

ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА РАЗЛИЧНИ НАСТРОЕНИЯ

Можете да издигнете персонализирането на по-високо ниво с допълнителната опция Интериорно осветление за различни настроения** с възможност за конфигуриране, която създава богат визуален ефект и гостоприемна, отпускаща атмосфера за всички пътници. Системата подчертава най-фините детайли на интериорния дизайн с деликатни светлинни акценти с избор от десет различни цвята. F-PACE може да създаде атмосфера, която е в унисон с всяко ваше настроение.

**Наличността и оборудването са в зависимост от пазара.

ЗАДНО ПРОСТРАНСТВО

ЗАДНО ПРОСТРАНСТВО

На задния ред седалки свободното място за краката и коленете е съответно 945 мм и 65 мм. Трима възрастни могат да седнат съвсем комфортно един до друг, а задните облегалки са с електроуправляемо регулиране на наклона - идеалната позиция на седалката се постига само с едно докосване на бутон.

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Изберете един от панорамните ни стъклени покриви*, предлагани като допълнителна опция, фиксирани или плъзгащи се, за да изпълните интериора на вашия F-PACE със светлина и да подсилите усещането за простор. За по-голямо уединение и за да намалите горещината при силно слънце, всеки панорамен покрив е оборудван по стандарт с електроуправляема щора.

*Оборудването с панорамен стъклен покрив зависи от пазара и модела.