Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

Екстериор

Мощният му, пъргав външен вид и спортен характер придават на F-PACE уникално присъствие на пътя. Визуално вдъхновен от серията на Jaguar F-TYPE, F-PACE е SUV с ДНК на спортен автомобил.

F-PACE е най-новият модел в серия от красиви, вълнуващи автомобили. Пропорциите му са динамични, подсилват аеродинамиката и спомагат за подобряване на възможностите му. Аеродинамичният му силует във форма на сълза, подчертан от заострената покривна линия, допълват самоуверената му стойка.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Аеродинамичните характеристики на F-PACE са основна функция на дизайна на каросерията и осигуряват впечатляващ коефициент на въздушно съпротивление от Cd 0.34*. В резултат на това, F-PACE е наистина толкова елегантен, колкото изглежда. Високоусъвършенстваната аеродинамика понижава разхода на гориво, CO2 емисиите и шума от вятъра, като същевременно увеличава стабилността на автомобила при висока скорост и увереността на водача.

*В зависимост от двигателя.

АДАПТИВНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Featuring Jaguar’s signature ‘J’ Blade daytime running lights, F-PACE’s Adaptive LED headlights* produce an intensity of light that is close to daylight, helping your eyes to distinguish objects more easily and reducing fatigue.

*Оборудването е в зависимост от версиите и пазара. В зависимост от избрания модел се предлагат ксенонови или халогенни предни фарове.

ДИНАМИЧНИ ПРОПОРЦИИ

Изгледът на F-PACE е динамичен от всеки ъгъл. Със самоуверена предница, внушителна радиаторна решетка и елегантни извивки, които умишлено наподобяват спортната елегантност на серията F-TYPE.

СПОРТНИ ДЖАНТИ

СПОРТНИ ДЖАНТИ

F-PACE предлага голям избор от олекотени, аеродинамично ефективни алуминиеви джанти и широка гама размери - от 18-инчови до 22-инчови - идеалното допълнение към динамичния външен вид на F-PACE. Изберете своите джанти с нашия конфигуратор.

МОЩНА ЗАДНА ЧАСТ

Ясно очертаната задна част подсилва спортния характер на F-PACE, вдъхновен от F-TYPE, и оформя изкусителен фон за силните задни LED фарове.