Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • Jaguar E-PACE

  Очаквайте скоро - първият компактен SUV на Jaguar


 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

Екстериор

Мощният му, пъргав външен вид и спортен характер придават на F-PACE уникално присъствие на пътя. Визуално вдъхновен от серията на Jaguar F-TYPE, F-PACE е мощен SUV с ДНК на спортен автомобил.

ДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН

F-PACE е най-новият модел в серия от красиви, вълнуващи автомобили. Пропорциите му са динамични, подсилват аеродинамиката и спомагат за подобряване на възможностите му. Аеродинамичният му силует във форма на сълза, подчертан от заострената покривна линия, допълва самоуверената му стойка.

Конфигурирайте свой модел

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Аеродинамичните характеристики на F-PACE са основна функция на дизайна на каросерията и осигуряват впечатляващ коефициент на въздушно съпротивление от Cd 0.34*. В резултат на това, F-PACE е наистина толкова елегантен, колкото изглежда. Високоусъвършенстваната аеродинамика понижава разхода на гориво, CO2 емисиите и шума от вятъра, като същевременно увеличава стабилността на автомобила при висока скорост и увереността на водача.

*В зависимост от двигателя.

АДАПТИВНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Featuring Jaguar’s signature ‘J’ Blade daytime running lights, F-PACE’s Adaptive LED headlights* produce an intensity of light that is close to daylight, helping your eyes to distinguish objects more easily and reducing fatigue.

*Оборудването е в зависимост от версиите и пазара. В зависимост от избрания модел се предлагат ксенонови или халогенни предни фарове.

ДИНАМИЧНИ ПРОПОРЦИИ

Изгледът на F-PACE е динамичен от всеки ъгъл. Със самоуверена предница, внушителна радиаторна решетка и елегантни извивки, които умишлено наподобяват спортната елегантност на серията F-TYPE.

СПОРТНИ ДЖАНТИ

СПОРТНИ ДЖАНТИ

F-PACE предлага голям избор от олекотени, аеродинамично ефективни алуминиеви джанти и широка гама размери - от 18-инчови до 22-инчови - идеалното допълнение към динамичния външен вид на F-PACE. Изберете своите джанти с нашия конфигуратор.

МОЩНА ЗАДНА ЧАСТ

Ясно очертаната задна част подсилва спортния характер на F-PACE, вдъхновен от F-TYPE, и оформя изкусителен фон за силните задни LED фарове.