Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

F-PACE

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ F-PACE. НАИСТИНА УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ.

С пъргавото си управление, свръхмодерни технологии и водещо в класа багажно пространство, изцяло новият F‑PACE предизвиква законите на физиката.

В последния филм на Jaguar виждаме как изцяло новият F‑PACE демонстрира способностите си на различни терени, впечатлявайки легендарния професор Стивън Хокинг. Открийте как първият мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава въодушевление от шофирането и сензационен външен вид с ежедневна практичност.

РАЗГЛЕДАЙТЕ F-PACE

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ JAGUAR F‑PACE ЧУПИ СВЕТОВЕН РЕКОРД

В сензационна демонстрация на смелост, оспорваща законите на гравитацията, световноизвестният каскадьор Тери Грант постави нов световен рекорд, като шофира най-практичния спортен автомобил на Jaguar и изпълни най-големия лупинг в света. Каскадата демонстрира ДНК-то на истински спортен автомобил на F-PACE и същевременно отбеляза по грандиозен начин 80-годишния юбилей на емблематичната марка.

РАЗГЛЕДАЙТЕ F-PACE Конфигурирайте своя F-PACE