Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

Динамика при шофиране

Открийте вълнението да шофирате F-PACE, с пъргаво управление и технологично усъвършенствани двигатели, които ви предоставят мощност и икономичност.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

F-PACE оживява благодарение на мощността на своите двигатели, съчетана с олекотената алуминиева архитектура и усъвършенстваните технологии за динамика при шофиране на Jaguar. Заедно те предоставят възхитителна динамика и впечатляваща икономия на гориво.

ПЪЛНА УВЕРЕНОСТ

Независимо дали ще изберете задвижване на задните колела (RWD)* или задвижване на всички колела, F-PACE винаги се усеща и управлява като Jaguar.

 • Наличността зависи от пазара.
ДВИГАТЕЛИ

ДВИГАТЕЛИ

F-PACE предлага избор между усъвършенствани, икономични дизелови или бензинови двигатели, включително нашата нова гама дизелови двигатели Ingenium.

INGENIUM – ИЗЦЯЛО НОВ ДИЗЕЛОВ ДВИГАТЕЛ

INGENIUM – ИЗЦЯЛО НОВ ДИЗЕЛОВ ДВИГАТЕЛ

2,0-литровият, 4-цилиндров дизелов двигател с турбокомпресор и мощност 180 к. с. на F-PACE е от нашата гама Ingenium. Ingenium е ново поколение двигатели на Jaguar Land Rover, проектирани да осигурят безпроблемна динамика, финес и икономичност. С усъвършенствани технологии и изцяло алуминиева конструкция, Ingenium осигуряват впечатляващ нисък разход на гориво и CO2 емисии. Обикновено 20 кг по-леки от еквивалентните двигатели от предходното поколение, Ingenium са значително по-икономични. А също и интелигентни - управлявани от компютър, с адаптивно охлаждане на двигателя, което се включва само при необходимост.

ВДЪХНОВЕНИ ОТ F-TYPE

ВДЪХНОВЕНИ ОТ F-TYPE

Бензиновите двигатели на F-PACE предоставят мощност и бързи реакции, като същевременно подобряват икономичността. Пренесен от серията F-TYPE, 3,0-литровият бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър се предлага във варианти с мощност 340 к.с. и 380 к.с. При варианта с мощност 380 к.с. двигателят достига ускорение от 0-100 км/ч за х,х секунди. Тези изцяло алуминиеви двигатели осигуряват моментален достъп до високи нива на динамика и въртящ момент при всякакви скорости на двигателя, както и уникален звуков фон.

ШАСИ И ОКАЧВАНЕ

ШАСИ И ОКАЧВАНЕ

Системата за задно окачване тип Integral Link на F-PACE е здрава и олекотена, като същевременно осигурява съчетание на фина, луксозна возия и бързо управление с отлична обратна връзка. Системата за предно окачване с дизайн от алуминиеви двойни носачи е разработена изцяло по подобие на тази на F-TYPE за прецизно управление и контрол. F-PACE предоставя уникален баланс между пъргавина и комфорт на возията.

ОЛЕКОТЕНА АЛУМИНИЕВА АРХИТУКТУРА

ОЛЕКОТЕНА АЛУМИНИЕВА АРХИТУКТУРА

Олекотената алуминиева архитектура на F-PACE е твърда и здрава, осигуряваща отлична защита за всички пътници, а намаленото й тегло увеличава икономичността и подобрява управлението и спирането. F-PACE е сред най-леките автомобили в своя клас* с разпределение на теглото с почти перфектния баланс 50:50*, който осигурява спортна динамика и безупречна возия.

*В зависимост от модела и двигателя

МЕХАНИЧНИ ИЛИ АВТОМАТИЧНИ ТРАНСМИСИИ

МЕХАНИЧНИ ИЛИ АВТОМАТИЧНИ ТРАНСМИСИИ

Осемстепенната автоматична трансмисия на F-PACE е с много бързи реакции, плавна и ефективна. Тя осигурява бърза смяна на предавките за безпроблемно ускоряване и изпреварване. Можете да контролирате смяната на предавките и ръчно посредством перата, монтирани на волана. Шестстепенната механична трансмисия* ви предоставя гладки и къси смени на предавките. Тази олекотена, високоусъвършенствана предавателна кутия допринася за изключителната ефективност на F-PACE.

*Предлага се само при 2,0-литровия, 4-цилиндров дизелов двигател с турбокомпресор (в зависимост от пазара).