Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

Опознайте Jaguar

ОПОЗНАЙТЕ JAGUAR

Няма по-добър начин да опознаете Jaguar от този да бъдете максимално близо до автомобилите ни. А най-добрият начин да го направите е да посетите някое от събитията на Jaguar. Убедете се сами какво имаме предвид, когато твърдим, че автомобилите ни са живи, като седнете зад волана на някое от изпитанията на автомобилните писти.

Ще ни намерите и на всички по-големи събития, включително на Фестивала на скоростта в Гудууд.

Ако желаете да видите как вдъхваме живот на нашите автомобили, можете да надникнете зад кулисите на някоя от нашите Туристически заводски обиколки в производствените ни мощности в Касъл Бромуич, намиращи се в Уест Мидлендс - домът на Jaguar.