Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • Jaguar E-PACE

  Очаквайте скоро - първият компактен SUV на Jaguar


 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

Опознайте Jaguar

ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА ALIVE В КАСЪЛ БРОМУИЧ

Какво е нужно, за да оживеят някои от най-технологично усъвършенстваните автомобили в света? Туристическата обиколка Alive в Касъл Бромуич предлага ексклузивен поглед върху създаването на нашите автомобили. Ще имате уникалната възможност да наблюдавате целия производствен процес - от лист метал до автомобил Jaguar.

В нашия оборудван по последна дума на техниката завод ще видите стотици роботи да работят в перфектен синхрон заедно с талантливите майстори, за да създадат автомобилите от вдъхновяващата гама на Jaguar.

КАК ДА СТИГНЕТЕ ДО ТАМ

АДРЕС

The Jaguar Visitor Centre, Castle Bromwich,
Chester Road, Castle Vale, Birmingham, B35 7RA, UK

КООРДИНАТИ ЗА САТЕЛИТНА НАВИГАЦИЯ НА АВТОМОБИЛНИЯ ПАРК:

52°30’55”N 1°47’55”W
52.515289, -1.798842

Преди да потеглите на път, проверете маршрута си.

ОТ МАГИСТРАЛА M6 В ИЗТОЧНА ПОСОКА

На пътен възел 6 тръгнете по изход A38 за Lichfield. На детелината тръгнете по третия изход и карайте по шосе Tyburn /A38. След 3,2 километра завийте надясно по шосе Kingsbury/A38. Карайте направо 1,3 километра, на следващата детелина тръгнете по четвъртия изход към шосе Chester/A452 с двойно платно. След 800 метра ще стигнете до детелина Spitfire. Продължете по нея и влезте в четвъртия изход, като тръгнете в северна посока към шосе Chester/A452. Ще видите входа за Центъра за посетители на Jaguar след няколкостотин метра отляво.

ОТ МАГИСТРАЛА M6 В ЗАПАДНА ПОСОКА

На пътен възел 5 тръгнете по изход A452 за Birmingham (E)/Sutton Coldfield. На детелината тръгнете по третия изход и карайте по шосе Newport/A452. Продължете направо през детелината Spitfire. Ще видите входа за Центъра за посетители на Jaguar след няколкостотин метра отляво.

Паркингът е безплатен.