Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

Play

ИНТЕРИОР

Съвременен, стилен и красиво изработен, интериорът на E-PACE е с безпогрешно разпознаваемия стил на Jaguar и с водещо в класа пространство за съхранение.

Всеки компонент в E-PACE е старателно проектиран да предостави фино, осезаемо усещане. Кокпитът обгръща водача, а селекторът за смяна на предавките SportShift е на върха на пръстите ви. Стилното огледало за обратно виждане тип „инфинити“ е с дизайн без рамка.

Конфигурирайте свой модел
E-Pace

E-Pace

E-PACE R-DYNAMIC

E-PACE R-DYNAMIC

ПОМЕСТЕТЕ ЖИВОТА СИ В КУПЕТО

Пространството за съхранение на вещи в купето на E-PACE е сред най-доброто в своя клас. Дълбоката централна конзола с поставки за чаши, които могат да се свалят, е подходяща за съхранение на по-малки таблети или на четири бутилки от 750 мл в хоризонтално положение. Просторната жабка е чудесна за всички онези важни вещи, които искате да държите под ръка, като например поставките за чаши на централната конзола, които могат се свалят. Двете дълбоки отделения на предните врати са изваяни да поместят най-различни предмети, включително телефони, кенове и 1,5-литрова бутилка с вода.

ПРОУЧЕТЕ ПРАКТИЧНОСТТА И БЕЗОПАСНОСТТА

КОНФИГУРУЕМО АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

КОНФИГУРУЕМО АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Опционалното конфигуруемо интериорно осветление създава богат визуален ефект и гостоприемна, отпускаща атмосфера за всички пътници. Системата подчертава уникалните детайли на интериорния дизайн с деликатни светлинни акценти с избор от десет различни цвята.

Play

ДЕТАЙЛИТЕ ГО ОТЛИЧАВАТ

Именно малките детайли в дизайна придават на E-PACE уникален характер, като ексклузивната емблема на Jaguar, скрита в ъгъла на предното стъкло. Има и дискретен надпис Jaguar в затвореното отделение за вещи и под централната конзола.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА

Персонализация

Изберете от колекция от премиум материали и текстури и от палитра от зашеметяващи цветови комбинации. Вашият избор създава E-PACE, който ще обикнете.

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E-PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ