Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

Play

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Осигурявайки изобилие от информация и развлечение, InControl е нашият пакет съвременни технологии, които свързват вас и вашия E-PACE с външния свят.

InControl включва интуитивни и модерни интегрирани технологии, които дават възможност на всеки да извлече максималното от пътуването. 10-инчовият екран на системата Touch Pro в основата на централната конзола поддържа управление с жестове плъзгане и увеличаване с пръсти и предлага богато аудио-визуално забавление.

Конфигурирайте свой модел

SMART SETTINGS*

Създадена да предложи персонализирано изживяване, технологията Smart Settings автоматично идентифицира ползването на ключа и телефона от всеки водач и може да запази редица настройки на профила му. В началото на пътуването ви системата може да избере предпочитаните от вас позиции на седалката и огледалото, както и какво медийно съдържание да се възпроизвежда. (339/200)

*Smart Settings е част от пакета Connect Pro и е стандартно оборудване за моделите E-PACE S, SE и HSE.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

За да обогати усещането в автомобила, Touch Pro предлага до 4 начални екрана с възможност за персонализация, бързи реакции и гласово управление. Интерактивният страничен панел ви позволява да избирате от редица панели - така основната част на екрана може да се използва за навигация, докато страничният панел се използва за управление на телефона. Просто прекарайте пръст нагоре и надолу, за да превключвате между различните панели.

ПАКЕТИ INCONTROL

ПАКЕТ CONNECT PRO

За да усъвършенства още повече Touch Pro, опционалният пакет Connect Pro се състои от Smart Settings, 4G Wi-Fi точка за достъп и Navigation Pro. Създаден да подобри изживяването ви в автомобила и извън него, той ви гарантира, че вие и вашите спътници ще се наслаждавате на пътуването, като същевременно оставате свързани със света.

ПАКЕТ SMARTPHONE

Опционалният пакет Smartphone улеснява използването на приложенията, извеждани на смартфона ви, чрез споделяне на екрана с информационно-развлекателната система на E-PACE. Ако имате
iPhone, е налична системата Apple CarPlay. За смартфони Android е налична Android
Auto. Технологията Jaguar InControl Apps позволява също управление на оптимизирани за автомобил приложения от сензорния екран на E-PACE. Просто свържете смартфона си с USB кабел.

REMOTE

Remote предоставя информация за автомобила и ви позволява да си взаимодействате с него дистанционно. Тази услуга включва Optimised Assistance, която предава вашето местонахождение и диагностични данни в случай на повреда, и SOS Emergency Call. Приложението Jaguar InControl Remote ви позволява също да проверявате нивото на гориво в резервоара дистанционно и дори да откривате автомобила си в претъпкан паркинг.

SECURE TRACKER*

Ако някой влезе с взлом в автомобила ви или се опита да го премести незаконно, опционалната функция Secure Tracker предупреждава автоматично вас и центъра за следене, спомагайки за локализиране и връщане на автомобила възможно най-бързо. Дори ако автомобилът ви е откраднат заедно с ключовете, можете да сигнализирате, като се обадите в колцентъра за проследяване чрез приложението Secure Tracker Smartphone.
 
*Налична само с Remote.

Play
Play

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Опционалният Head-up дисплей извежда ключови данни за автомобила на предното стъкло. Той представя кристално ясни, цветни графики с висока резолюция, което ви позволява да виждате всички действия на водача и цялата информация с лекота.

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

Осигурявайки ви постоянно забавление, информация и свързаност, E-PACE включва опционален 12,3-инчов интерактивен дисплей за водача с висока резолюция. Системата може да получава и прожектира информация за шофирането, данни от системите за активна безопасност и развлекателната система, включително навигация, телефон и медия.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™

Вдъхнете живот на музиката си с две аудиосистеми от британските аудио експерти Meridian. Превъзходната аудиосистема със съраунд звук Meridian с технология Trifield™ доставя цялата пълнота и яснота на живото изпълнение от 15 високоговорителя.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E-PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ