Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

Play

ЕКСТЕРИОР

Показаният модел е E-PACE First Edition. 12,3-инчовият интерактивен дисплей за водача не е наличен при този модел. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Консултирайте се с вашия местен дилър на Jaguar за повече подробности

В профил извитата линия на покрива на E-PACE преминава плавно в спойлер, разположен върху силно скосено задно стъкло. Опционални 21-инчови алуминиеви джанти подчертават още повече спортния характер на E-PACE. Отзад задните full LED светлини осигуряват характерна светлинна идентификация през нощта. 

Конфигурирайте свой модел
E-Pace

E-Pace

E-PACE R-DYNAMIC

E-PACE R-DYNAMIC

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Изберете опционалния фиксиран панорамен стъклен покрив, за да изпълните интериора на вашия E-PACE със светлина и да подсилите усещането за простор. Внасящ външния свят в купето, той предлага на всеки великолепни гледки към небето.

ПРЕДНИ LED ФАРОВЕ

ПРЕДНИ LED ФАРОВЕ

За впечатляващо присъствие на пътя, E-PACE включа външни, обгръщащи автомобила LED светлини. LED светлините са създадени да работят в рамките на целия експлоатационен срок на автомобила и са по-горивно-икономични, тъй като използват по-малко енергия. Опционалните матрични лазерни LED предни фарове са налични с Анимирани мигачи, което намалява времето, необходимо на останалите участници в движението да разпознаят избраната от водача посока на движение на автомобила.

21-ИНЧОВИ ДЖАНТИ

21-ИНЧОВИ ДЖАНТИ

Налична е гама опции за джанти за подчертаване на спортния характер на E-PACE. Изберете от богата селекция от съвременни и динамични дизайни и размери до 21 инча*.

*Неналични преди да бъде уточнено.

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E-PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ