Logo jaguar mobile

брошури

ВАШИЯТ ПЕРФЕКТЕН JAGUAR ВИ ОЧАКВА

Използвайте нашия автомобилен конфигуратор, за да създадете Jaguar, който най-добре пасва на вашия начин на живот, на шофиране и вашите финансови изисквания. За да започнете, просто изберете предпочетения от вас модел от гамата ни по-долу:

XE

XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

Научете повече Изтеглете е-брошура Ценова листа Конфигурирайте този модел Запазете тест драйв

Новият XF

Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

Научете повече Изтеглете е-брошура Ценова листа Конфигурирайте свой модел Запазете тест драйв

XJ

XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.

Научете повече Изтеглете е-брошура Ценова листа Конфигурирайте своя модел Запазете тест драйв

F-Type

Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

Научете повече Изтеглете е-брошура Ценова листа Конфигурирайте своя модел Запазете тест драйв

F-PACE

Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

Научете повече Изтеглете е-брошура Ценова листа Конфигурирайте този модел

I-PACE CONCEPT

Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.

Научете повече Изтеглете е-брошура